metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
justyna ~justyna (Gość)17.06.2012 11:08

Super impreza.Gratuluję organizatorom.dzieci zachwycone :)

00

leo ~leo (Gość)17.06.2012 16:06

A piana była najfajniejsza , nieziemska . Brawo .

00

Arkadiusz ~Arkadiusz (Gość)18.06.2012 14:04

Takie inicjatywy są genialne. widziałem jarmark zdrowia w Zgierzu, piękna sprawa, można poczytać o tym na ich blogu: http://tnij.org/q31b Stoisko Med Pro pozwalało na darmowe badania serca. Wielu mogło się przekonać, w tym ja, w jakij kondycji fizycznej się znajduję. Chciałbym żeby było więcej takich imprez, zdecydowanie!

00

ania ~ania (Gość)16.06.2012 23:35

super było.dzieci sie wyszalały...

00

Wojciech Perczak ~Wojciech Perczak (Gość)16.06.2012 17:18

Razem ze swoim 3 - letnim dzieckiem przechodziłem obok tego „rodzinnego festynu” i ze względu na poziom panującego tam hałasu nie podeszliśmy bliżej. Ani ja ani mój syn nie jest głuchy. Na podobnych imprezach dla dzieci bardzo dużo hałasu produkuje Miejski Ośrodek Kultury. Zawsze w takich sytuacjach odnoszę wrażenie, że w takim Ośrodku Kultury to mamy do czynienia z ludźmi kulturalnymi. A te kulturalne osoby pewnie uważają, że im głośniej to tym kulturalniej.
Wojciech Perczak

00

Mieszkaniec Piotrkowa ~Mieszkaniec Piotrkowa (Gość)16.06.2012 12:02

Czy Rada Osiedla Piastowska musi tak napi***alac od bladego świtu? Spać nie można...

00

guzgu ~guzgu (Gość)16.06.2012 14:45

"Mieszkaniec-Piotrkowa" napisał(a):
Mieszkaniec Piotrkowaranga
3 godziny temu, 12:02
Czy Rada Osiedla Piastowska musi tak napi***alac od bladego świtu? Spać nie można...

Ze to jeszcze takich osobników święta ziemia nosi,jakby dzieckiem nie był, w ogóle brak słów !

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat