metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
justyna ~justyna (Gość)17.06.2012 11:08

Super impreza.Gratuluję organizatorom.dzieci zachwycone :)

00

leo ~leo (Gość)17.06.2012 16:06

A piana była najfajniejsza , nieziemska . Brawo .

00

Arkadiusz ~Arkadiusz (Gość)18.06.2012 14:04

Takie inicjatywy są genialne. widziałem jarmark zdrowia w Zgierzu, piękna sprawa, można poczytać o tym na ich blogu: http://tnij.org/q31b Stoisko Med Pro pozwalało na darmowe badania serca. Wielu mogło się przekonać, w tym ja, w jakij kondycji fizycznej się znajduję. Chciałbym żeby było więcej takich imprez, zdecydowanie!

00

ania ~ania (Gość)16.06.2012 23:35

super było.dzieci sie wyszalały...

00

Wojciech Perczak ~Wojciech Perczak (Gość)16.06.2012 17:18

Razem ze swoim 3 - letnim dzieckiem przechodziłem obok tego „rodzinnego festynu” i ze względu na poziom panującego tam hałasu nie podeszliśmy bliżej. Ani ja ani mój syn nie jest głuchy. Na podobnych imprezach dla dzieci bardzo dużo hałasu produkuje Miejski Ośrodek Kultury. Zawsze w takich sytuacjach odnoszę wrażenie, że w takim Ośrodku Kultury to mamy do czynienia z ludźmi kulturalnymi. A te kulturalne osoby pewnie uważają, że im głośniej to tym kulturalniej.
Wojciech Perczak

00

Mieszkaniec Piotrkowa ~Mieszkaniec Piotrkowa (Gość)16.06.2012 12:02

Czy Rada Osiedla Piastowska musi tak napi***alac od bladego świtu? Spać nie można...

00

guzgu ~guzgu (Gość)16.06.2012 14:45

"Mieszkaniec-Piotrkowa" napisał(a):
Mieszkaniec Piotrkowaranga
3 godziny temu, 12:02
Czy Rada Osiedla Piastowska musi tak napi***alac od bladego świtu? Spać nie można...

Ze to jeszcze takich osobników święta ziemia nosi,jakby dzieckiem nie był, w ogóle brak słów !

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Użytkowniku Adblocka!

To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.

Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.

Dodaj stronę do wyjątków

Zobacz jak wyłączyć blokowanie

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat