A możesz powiedziec konkretnie, która to była jednostka ?
Szczerze to wątpię, że widziałeś pijanego strażaka na służbie, może wyglądał troche nie wyraźnie, ale to pewnie ze zmęczenia.
Ale nie powiesz mi, że na służbie widziałeś pijanego strażaka, po służbie owszem, ale nie na służbie. Strażacy też ludzie i też lubią się zrelaksowac.
Pozdrawiam
No właśnie, że na służbie widziałem. I raz widziałem akcję ratunkową w wykonaniu strażaków. Trochę to zachwiało moim zaufaniem do tych "profesjonalistów". Niestety.
Aman są równi i równiejsi.
A strażacy - robią dużo dobrego. Szkoda tylko, że tak często się przewracają;) Te monopolowe za bardzo nęcą;)
Szczęśliwi Ci strażacy, którzy wiedzą ile godzin mają i te godziny potwierdzone są przez przełożonych, a ilu pracowników w prywatnych firmach zapieprza po godzinach za co nie dostają nic. Ani dodatkowej kasy ani odbioru godzin. Nawet tego nigdzie się nie odnotowuje. Być świadomym swoich praw i mieć szansę ich dochodzić to już bardzo dużo w naszym postawionym niekiedy na głowie kraju.
Coraz większy boordel się w kraju robi, dosłownie z dnia na dzień. Ten klet ma rację, pieprznie niedługo ta tekturowa fasada i ludzie ruszą.
Chłopaki z JRG Piotrków Tryb. na prawdę dawali z siebie ile mogli w Sulejowie podczas powodzi. Sulejów jest im za to bardzo wdzięczny ! Oby doszli do porozumienia w sprawie tych nadgodzin. " Tyle powrotów, co wyjazdów ! "
Osobiście podejrzewam, że to rekompensata za brak wizyt u psychologa. Jednak wcale się temu nie dziwię. Zawód strażaka to nie tylko fantazyjne polewanie z sikawki na ogień.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!