A ten market to nie jest zainteresowany, żeby klienci mieli do niego łatwiej dojść? Ktoś kto budował dał ciała i nie przewidział że ludzie mogą chcieć przyjść na pieszo? A te Pasy to gdzie miałyby być jak inwestor nie zadbał nawet o budowę chodnika w stronę ulicy? a może pasy m,aja być na wprost wjazdu - będzie bezpieczniej!? Ja myślę, że tą sprawę powinien załatwić właściciel działki bo w tej chwili to przejście dla pieszych może być wyznaczone jedynie wprost trawnika. Ludzie protestujcie ale u właściciela tego marketu a jak mu będzie zależało to wasze przejście będzie szybciutko!
Chojniak wyłącza o północy oświetlenie przy ulicy Zawodzie a teraz będzie musiał wybulić na wiaderko farby. Szast prast i biznes plan szlak trafił.
Na Zawodziu był chodnik, ktoś go ukradł i to całe 500 m. Strona północna ulicy. Oj ta Szczekanica ukradli chodnik to może teraz ukradną ulicę .............
Mam jedno zapytanie , dlaczego do tej pory miasto nie wybudowało w tej części ulicy chodnika .?Zapewne włodarze miasta uważają ,że należy to do powiatu,ale podatki płacimy w mieście.Cała ulica Wojska Polskiego jest wizytówką miasta.Bo to jedna z głównych arterii.
Białe autko wyeliminowało z użytkowania sygnalizacje przy stacji Orlen - Kleszcz. Uważajcie tam kierowcy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!