metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)27.07.2018 22:55

Ja to mam wrazenie ze co by nie zrobil w tym miescie to wszyscy niezadowoleni.Po to jest pilotazowy program zeby zobaczyc co i jak tak mi sie wydaje.Co mozna ulepszyc itp.Nie ma sciezek?No tez nie przesadzajmy bo cos tam jest.Raczej klopot ze piesi z nich korzystaja nie patrzac na oznaczenia.Ludzie ogarnijcie sie.Jakby zlota ges na lancuchu niektorym przyprowadzic tez by bylo zle.

02

gość ~gość (Gość)28.07.2018 10:19

A ja pojeździłem....supcio pomysł

40

Użytkownik ~Użytkownik (Gość)02.08.2018 13:25

Świetna sprawa z tymi rowerami. Niestety jeszcze nie ma większej ilości stacji ale kilka jeszcze by się przydało aby system zaczął się kręcić. Park przy al. 3-go Maja, Bernardyni, Biblioteka miejska (mediateka) lub zamek. To wystarczy do właściwego gospodarowania rowerami.

10

gość ~gość (Gość)31.08.2018 21:19

a ja korzystam i jestem bardzo zadowolona. bardziej niz z utrzymywania mzk. bilet 2.2 a jezdza i tak ludzie, ktorym przysluguja darmowe przejazdy i mlodziez szkolna. a moze wprowadzic bilety dobowe ?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat