metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
cynik ~cynik (Gość)23.07.2018 14:38

cyt "Stacje zlokalizowane są przy ulicy POW w okolicy dworca PKP...." dobrze ,że on jeszcze istnieje.Prawdę mówiąc chciałbym iść na dworzec PKS -były i dojechać w miarę szybko do Łodzi stolicy dumnego województwa. Jednak pewnie rower ,później hulajnoga dpełnią tego szczęścia. Czterdzieści dwa kilometry ,dróg dojazdowych do Łodzi zazdrościć mogą nawet Chińczycy a przewoźnika bark. A więc jak nie macie czym to do Łodzi ...na rowerze. W 1935 mój pradziadek tak jeździł. Ale nie dla zdrowotności lecz w sprawach....

146

gość ~gość (Gość)24.07.2018 21:47

Super,super inicjatywa

41

Witek ~Witek (Gość)24.07.2018 18:57

No tak podaj numer telefonu zarejestruj się a gdzie w tym ochrona RODO jedno drugiemu zaprzecza w tym wypadku i nie mam zamiaru ujawniać swojego numeru nikomu bo po numerze i tak by mnie nikt nie nalazł a na marginesie dodam ,że nie skorzystam z tego luksusu

17

gość ~gość (Gość)25.07.2018 07:44

Byłem tam kiedyś i kupowalem kebaba na stacji

04

gość ~gość (Gość)25.07.2018 08:17

Pogratulować miejsca umieszczenia rowerów przy sp 12 jak sobie z dwóch dzieciaków rozwali głowy lub połamie kończyny i zaskarżą rodzice UM o odszkodowanie to moment zmienią koncepcję. Byle tylko jakiś dzieciak się bardziej nie uszkodził i nie musiała zająć się zdarzeniem inna instytucja

09

guzgu guzguranga25.07.2018 08:53

"zasób ścieżek" - to są jaja - ul. Dmowskiego od ul.Iwaszkiewicza do Górniczej - nogi połamać można a do parku Belzackiego - szkoda gadać

40

gość ~gość (Gość)25.07.2018 09:08

To jeszcze przepisow niech sie troche poucza osoby co beda jezdzic tymi rowerami bo uczestnikami ruchu beda a w glowie siano-nie mowie ze wszyscy ale jak moze kazdy wypozyczyc...

40

gość ~gość (Gość)25.07.2018 10:00

Super sprawa, tylko jest jeden mały problem. Gdzue można jeździć, bo dróg rowerowych jest u nas jak na lekarstwo. Ulice dziurawe, brak wyznaczonych pasów dla rowerzystów. Włodarze naszego miasta powinni się sami przejechac na rowerze, to może by sobie uświadomili, ze ta kiełbasa wyborcza jest kiepskim pomysłem. Macie rowery, ale jeździć nie ma gdzie.

40

gość ~gość (Gość)25.07.2018 14:59

Nie działa strona internetowa do rejestracji. Ktoś podpowie w czym jest problem ?

30

guzgu guzguranga25.07.2018 08:56

"zasób ścieżek" - ósemkujesz koło na ścieżce od Sikorskiego do Dmowskiego

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat