No tak podaj numer telefonu zarejestruj się a gdzie w tym ochrona RODO jedno drugiemu zaprzecza w tym wypadku i nie mam zamiaru ujawniać swojego numeru nikomu bo po numerze i tak by mnie nikt nie nalazł a na marginesie dodam ,że nie skorzystam z tego luksusu
cyt "Stacje zlokalizowane są przy ulicy POW w okolicy dworca PKP...." dobrze ,że on jeszcze istnieje.Prawdę mówiąc chciałbym iść na dworzec PKS -były i dojechać w miarę szybko do Łodzi stolicy dumnego województwa. Jednak pewnie rower ,później hulajnoga dpełnią tego szczęścia. Czterdzieści dwa kilometry ,dróg dojazdowych do Łodzi zazdrościć mogą nawet Chińczycy a przewoźnika bark. A więc jak nie macie czym to do Łodzi ...na rowerze. W 1935 mój pradziadek tak jeździł. Ale nie dla zdrowotności lecz w sprawach....
PiotrkowskiRower.pl - strona coś nie trybi.
Inicjatywa super, tylko mało stacji i te ceny rosnące za nastepne godziny, to trochę przesada. Powinna być jedna stała cena 1 zł/h.
Zatem wchodzę na stronę i co? Jak mam się zarejestrować?
Uwaga pelikany...zaraz wam chojniak metro obieca !!!
Tylko pogratulować kolejnych wygranych wyborów ........... mamy rowery po 12 latach panowanie lecz brak rury z Bełchatowa, dzieci blokowisk zepchnięte na margines Magistratu, drogi i organizacja ruch - tragedia, parkingi przyprawiające o ból głowy, i oczko w głowie Władzy MZGKiM - nie rozliczone modernizacje, modernizacje modernizacji itd.; oczyszczalni, ujęć i ciepłowni. Oraz wisienka na torcie MEDIATEKA itd. itd.
Bardzo fajny pomysł i inicjatywa, jeżeli te rowery będą istniały przez pół roku myślę że powstaną inne stacje. Szanujmy to,mam dzieci i na każdym kroku tłumaczę szanuj cudze bardziej niż swoje.Mam nadzieję że inni pójdą w tym kierunku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!