a ja korzystam i jestem bardzo zadowolona. bardziej niz z utrzymywania mzk. bilet 2.2 a jezdza i tak ludzie, ktorym przysluguja darmowe przejazdy i mlodziez szkolna. a moze wprowadzic bilety dobowe ?
Świetna sprawa z tymi rowerami. Niestety jeszcze nie ma większej ilości stacji ale kilka jeszcze by się przydało aby system zaczął się kręcić. Park przy al. 3-go Maja, Bernardyni, Biblioteka miejska (mediateka) lub zamek. To wystarczy do właściwego gospodarowania rowerami.
Ja to mam wrazenie ze co by nie zrobil w tym miescie to wszyscy niezadowoleni.Po to jest pilotazowy program zeby zobaczyc co i jak tak mi sie wydaje.Co mozna ulepszyc itp.Nie ma sciezek?No tez nie przesadzajmy bo cos tam jest.Raczej klopot ze piesi z nich korzystaja nie patrzac na oznaczenia.Ludzie ogarnijcie sie.Jakby zlota ges na lancuchu niektorym przyprowadzic tez by bylo zle.
Nie działa strona internetowa do rejestracji. Ktoś podpowie w czym jest problem ?
Super sprawa, tylko jest jeden mały problem. Gdzue można jeździć, bo dróg rowerowych jest u nas jak na lekarstwo. Ulice dziurawe, brak wyznaczonych pasów dla rowerzystów. Włodarze naszego miasta powinni się sami przejechac na rowerze, to może by sobie uświadomili, ze ta kiełbasa wyborcza jest kiepskim pomysłem. Macie rowery, ale jeździć nie ma gdzie.
To jeszcze przepisow niech sie troche poucza osoby co beda jezdzic tymi rowerami bo uczestnikami ruchu beda a w glowie siano-nie mowie ze wszyscy ale jak moze kazdy wypozyczyc...
"zasób ścieżek" - to są jaja - ul. Dmowskiego od ul.Iwaszkiewicza do Górniczej - nogi połamać można a do parku Belzackiego - szkoda gadać
Pogratulować miejsca umieszczenia rowerów przy sp 12 jak sobie z dwóch dzieciaków rozwali głowy lub połamie kończyny i zaskarżą rodzice UM o odszkodowanie to moment zmienią koncepcję. Byle tylko jakiś dzieciak się bardziej nie uszkodził i nie musiała zająć się zdarzeniem inna instytucja
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!