a jak będzie odbywał sie ruch PIESZYCH w rejonie ronda? też mamy chodzić geodezyjną?
Piknie cacunia
jeszcze zostały dwa jako takie wyjazdy/wjazdy do czegoś co kiedyś było Grodem Trybunalskim.
Geodezyjna jako objazd!!!!
Ktoś, ją w ogóle oglądał!!!
Powodzenia jak ktoś spotka MZK-ę lub PKS!!!
Co za idiota całe miasto paraliżuje!!!!!
utrudnienia to sa nawet jak tych robot nie ma,przez fatalny stan nawieszchnii.zreszta zastanawialiscie sie moze kgdzie sa te pieniadze bz akcyzy,podatkow od paliwa ktore placimy codziennie tankujac? czemu mimo tych oplat ktore uiszczamy panstwu na drogi....tych drog nie ma? i nie ma na nie kasy
A kiedy dowiemy się o jakiś ułatwieniach dla kierowców? Toż co krok jakiś remont albo dziura. Płatne parkingi lub podwyżka cen paliwa.
Ciągle ma Pan o wszystko pretensje.
Tak ogólnie to mam tylko pretensje o złe wiadomości. Ale tych jest tylko ułamek procenta. Reszta to high life.
A tak na serio to powiedz Aniu skąd bierzesz tyle optymizmu, bo podejrzewam, że nie masz pretensji o nic. Z drugiej zaś strony być może ja wyrażam niekiedy to zdanie, które ty byś chciała wyrazić, więc można powiedzieć, ze odwalam za ciebie czarną robotę. Wiesz, ktoś musi patrzeć innym na ręce by żyło się lepiej. Aniu a może zalogujesz się na stałe i będziesz wnosiła jakieś pozytywne przesłania. Powiem Ci szczerze, ze naprawdę tutaj takich ludzi brakuje jako przeciwwaga dla moich czy innych krytycznych wypowiedzi. Jeżeli będziesz mówiła sensownie i miała argumenty to podejrzewam, że nie będziesz stała na straconej pozycji.
Zachęcam, pozdrawiam i bez urazy za moje słowa do Ciebie.
[cytat="Aman" powiedz Aniu[/cytat]
Nie jesteśmy per "Ty". Skąd ta Pańska śmiałość w zwracaniu się do mnie "Aniu"?
Droga Pani z telewizji... no cóż jeśli Pani jeszcze za mało czytuje formu, to uprzejmię Panią informuję, że tutaj nikt nikomu nie Paniuje... i chyba Aman ma rację, uprzejmie Panią zapraszamy do zalogowania się, bo pod Panią "anna" może kryć się co chwila inna osoba - i wówczas niewiadomo do której Pani "anna" się człowiek zwraca.
A Państwo to sobie robicie sztuczny tłum na forum?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!