Nie droga Pani, zazwyczaj loguję się aby odpisać na coś co mi ciśnienie podnosi -taka forma relaksu.
Cóż, (nad)ciśnienie jest dzisiaj jedną z chorób cywilizacyjnych. Przykro mi, że Panią dotknęła ta przypadłość.
Kpisz czy o drogę pytasz Aniu ?
Na forach odkąd one zaistniały forumowicze zwracają się do siebie po imieniu. Nie pasuje to wracaj do środowiska gdzie sobie "panują" a nawet "wielmożują"
Na forach, odkąd one zaistniały, funkcjonują również znaki interpunkcujne. No cóż, przykre, że niektórzy nie potrafia ich używać. A może i lepiej, bo by w niewałaściwym miejscu postawili i zdanie zmieniłoby sens. Dobrej nocy.
Tak, zgadzam się. Najbardziej niedocenieni to ci, którzy zabierają głos, choc nie do nich był post. W ten sposób pragną zwrócię na siebie uwagę. Tak Panowie/panie qwarc i broda?
Aniu!!! czy ty jesteś kocioł że przyganiasz garnkowi ?
Ogarnij się sama najpierw Aniu!!! zanim zaczniesz o interpunkcji /nie potrafiąc odnieść się do postów merytorycznie/
WYKAZ twoich Aniu!!! popisów
Pozostawiam bez komentarza. A pisał o urąganiu, heh.
Ileż to mamy takich głupich mądraki i cwaniaczków, by zwrócić na siebie uwagę, piszą byle co. Ty qwarc na tym forum piszesz właśnie owo "byle co".
Pozostawiam bez komentarza. A pisał o urąganiu, heh.
Ileż to mamy takich głupich mądrali i cwaniaczków, którzy by zwrócić na siebie uwagę, piszą byle co. Ty qwarc na tym forum piszesz właśnie owo "byle co".
Powinno być: Aniu? Czy Ty jesteś...?
Powinno być: "Aniu, sama się najpierw ogarnij, nim zaczniesz o interpunkcji, nie potrafiąc merytorycznie odnieść się do postów.
Powinno być: Wykaz Twoich popisów, Aniu.
Cóż qwarc, nie wypadłeś najlepiej w formułowaniu Swoich wypowiedzi na tym forum, biorąc pod uwagę, że próbujesz uchodzić za nauczyciela i korektora cudzych sformułowań.
Ja mam takie pytanie :po cholerę rzecznikowi miasta koordynator?Czy Piotrkow jest kilkumilionowym molochem ze nawet rzecznik prasowy miasta potrzebuje koordynatora? Znów jakieś stanowisko krzak dla znajomego pana prezydenta?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!