metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Katarzynkatoma ~Katarzynkatoma (Gość)18.03.2011 19:30

Nie droga Pani, zazwyczaj loguję się aby odpisać na coś co mi ciśnienie podnosi -taka forma relaksu.

Komentarz był edytowany przez autora: 18.03.2011 19:32

00

anna ~anna (Gość)18.03.2011 19:56

"Katarzynkatoma" napisał(a):
Nie droga Pani, zazwyczaj loguję się aby odpisać na coś co mi ciśnienie podnosi -taka forma relaksu.

Cóż, (nad)ciśnienie jest dzisiaj jedną z chorób cywilizacyjnych. Przykro mi, że Panią dotknęła ta przypadłość.

00

qwarc ~qwarc (Gość)18.03.2011 20:09

"anna" napisał(a):

Nie jesteśmy per "Ty". Skąd ta Pańska śmiałość w zwracaniu się do mnie "Aniu"?

Kpisz czy o drogę pytasz Aniu ?
Na forach odkąd one zaistniały forumowicze zwracają się do siebie po imieniu. Nie pasuje to wracaj do środowiska gdzie sobie "panują" a nawet "wielmożują"

Komentarz był edytowany przez autora: 18.03.2011 20:12

00

broda ~broda (Gość)18.03.2011 20:26

No cóż? Niektórzy chcą się na siłę dowartościować...

00

anna ~anna (Gość)18.03.2011 21:14

"qwarc" napisał(a):
Na forach odkąd one zaistniały forumowicze zwracają się do siebie po imieniu. Nie pasuje to wracaj do środowiska gdzie sobie "panują" a nawet "wielmożują"

Na forach, odkąd one zaistniały, funkcjonują również znaki interpunkcujne. No cóż, przykre, że niektórzy nie potrafia ich używać. A może i lepiej, bo by w niewałaściwym miejscu postawili i zdanie zmieniłoby sens. Dobrej nocy.

00

anna ~anna (Gość)18.03.2011 21:19

"broda" napisał(a):
Niektórzy chcą się na siłę dowartościować...

Tak, zgadzam się. Najbardziej niedocenieni to ci, którzy zabierają głos, choc nie do nich był post. W ten sposób pragną zwrócię na siebie uwagę. Tak Panowie/panie qwarc i broda?

00

qwarc ~qwarc (Gość)18.03.2011 21:54

"anna" napisał(a):
funkcjonują również znaki interpunkcujne.

Aniu!!! czy ty jesteś kocioł że przyganiasz garnkowi ?
Ogarnij się sama najpierw Aniu!!! zanim zaczniesz o interpunkcji /nie potrafiąc odnieść się do postów merytorycznie/
WYKAZ twoich Aniu!!! popisów

"anna" napisał(a):
choc

"anna" napisał(a):
zwrócię

"anna" napisał(a):
interpunkcujne

"anna" napisał(a):
nie potrafia ich

"anna" napisał(a):
niewałaściwym

00

atebba ~atebba (Gość)19.03.2011 08:38

"qwarc" napisał(a):
twoich

Pozostawiam bez komentarza. A pisał o urąganiu, heh.
Ileż to mamy takich głupich mądraki i cwaniaczków, by zwrócić na siebie uwagę, piszą byle co. Ty qwarc na tym forum piszesz właśnie owo "byle co".

00

atebba ~atebba (Gość)19.03.2011 08:50

Pozostawiam bez komentarza. A pisał o urąganiu, heh.
Ileż to mamy takich głupich mądrali i cwaniaczków, którzy by zwrócić na siebie uwagę, piszą byle co. Ty qwarc na tym forum piszesz właśnie owo "byle co".

"qwarc" napisał(a):
Aniu!!! czy ty jesteś kocioł że przyganiasz garnkowi ?

Powinno być: Aniu? Czy Ty jesteś...?

"qwarc" napisał(a):
Ogarnij się sama najpierw Aniu!!! zanim zaczniesz o interpunkcji /nie potrafiąc odnieść się do postów merytorycznie/

Powinno być: "Aniu, sama się najpierw ogarnij, nim zaczniesz o interpunkcji, nie potrafiąc merytorycznie odnieść się do postów.

"qwarc" napisał(a):
WYKAZ twoich Aniu!!! popisów

Powinno być: Wykaz Twoich popisów, Aniu.
Cóż qwarc, nie wypadłeś najlepiej w formułowaniu Swoich wypowiedzi na tym forum, biorąc pod uwagę, że próbujesz uchodzić za nauczyciela i korektora cudzych sformułowań.

Komentarz był edytowany przez autora: 19.03.2011 08:53

00

mazi ~mazi (Gość)19.03.2011 08:52

Ja mam takie pytanie :po cholerę rzecznikowi miasta koordynator?Czy Piotrkow jest kilkumilionowym molochem ze nawet rzecznik prasowy miasta potrzebuje koordynatora? Znów jakieś stanowisko krzak dla znajomego pana prezydenta?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat