Wtrącę odnośnie zjazdów.
Gmin Rozprza to chyba wyjątek na skalę kraju. Przez jej teren przebiega najważniejsza droga w Polsce, a zjazdu mieć nie będziemy ...
Proszę podać powody dlaczego tak zostało to zaplanowane.
Co z przejazdem przez autostradę na końcu ulicy Twardosławickiej? Pozostanie otwarty czy jednak trzeba się kierować na wiadukt?
Utrudnienia związane z zamknięciem A1 będą widoczne w aplikacji Waze i na stronie Mapy na Żywo.
https://www.waze.com/pl/livemap/directions?latlng=51.40517209999999%2C19.7030244
DK12 pęknie od natłoku aut. Piotrków zostanie odcięty od reszty kraju. :-(
Ja tan nie chcę nikogo podpuszczać ale jakaś blokada rolników na dk 12 gdzieś na wysokości srocka by się przydała. Pół Polski byłoby sparaliżowane. Wtedy może byście coś wywalczyli.
Zjazdów więcej z A1 nie będzie! Blokuje to Łódź! Dawniej DK12 szła przez Wadlew a DK8 przez Bełchatów w interesie Łodzi zostały skierowane na Łódź. Ciekawe jak powstanie S12 jak ja poprowadzą od Piotrkowa na Sieradz?
A kiedy będą wyburzać w Bąkowcu, Woli Bykowskiej i Brzozie? A1 też trzeba będzie zamknąć.
Kiedys musza to zrobić aby tylko na weekend na 91/12 prac nie planowali, mniejszy ruch jest w takie dni, tez codziennie jade w kierunku lodzi i mecze sie w tym natloku aut, zrobią zjazd z S 8 na A 1 i ogrom mniej bedzie tam aut
Cierpliwoscie i szerokosci
To absolutny sukces!!! SUKCES i DOBRO jednocześnie!!! Po zamknięciu tego odcinka nie będzie na nim wypadków i to jest właśnie SUKCESSSSSSSSSSSSS. Tak trzymać!!! Zamknąć wszystko i wszystkich. Wówczas będzie DOBRZEEEEE!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!