Najwyższy czas aby to skrzyżowanie powstało!!! Od samego początku powinno tak być aby ruch ciężki nie był kierowany przez Srock! Należy się tylko zastanowić dlaczego z tego wiaduktu nie ma zjazdu na Grabice, Wadlew, Łask? To duży błąd!!!
Ciekawe czy uruchomia światła na Dk91. Miały działać do konca listopada i co?
To absolutny sukces!!! SUKCES i DOBRO jednocześnie!!! Po zamknięciu tego odcinka nie będzie na nim wypadków i to jest właśnie SUKCESSSSSSSSSSSSS. Tak trzymać!!! Zamknąć wszystko i wszystkich. Wówczas będzie DOBRZEEEEE!
Kiedys musza to zrobić aby tylko na weekend na 91/12 prac nie planowali, mniejszy ruch jest w takie dni, tez codziennie jade w kierunku lodzi i mecze sie w tym natloku aut, zrobią zjazd z S 8 na A 1 i ogrom mniej bedzie tam aut
Cierpliwoscie i szerokosci
A kiedy będą wyburzać w Bąkowcu, Woli Bykowskiej i Brzozie? A1 też trzeba będzie zamknąć.
Zjazdów więcej z A1 nie będzie! Blokuje to Łódź! Dawniej DK12 szła przez Wadlew a DK8 przez Bełchatów w interesie Łodzi zostały skierowane na Łódź. Ciekawe jak powstanie S12 jak ja poprowadzą od Piotrkowa na Sieradz?
Ja tan nie chcę nikogo podpuszczać ale jakaś blokada rolników na dk 12 gdzieś na wysokości srocka by się przydała. Pół Polski byłoby sparaliżowane. Wtedy może byście coś wywalczyli.
DK12 pęknie od natłoku aut. Piotrków zostanie odcięty od reszty kraju. :-(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!