Ładnie to ująłeś.I niech tam zostanie pan milicjant bez życiorysu(wstydzi się,czy co?Stop komunie.
A ja nie chce takiego "autorytetu" moralnego, w końcu pisanie "felietonów" chyba wymaga jakiegoś poziomu. Niestety piotrkowski odpowiednik pana Witaszczyka jest zaprzeczeniem tej tezy. Pozostaje tylko współczuć... Piotrkowianom. Albo prezydent pokazuje swoje "niewątpliwe zalety" albo "naczelny władca klonów i osobowości".
Czyli mam rozumieć, że rodzina p. Dziemdziory mieszka także przy tym nowym rondzie (WWW)? Bo jakoś tego radnego poproszono o interwencję. Na prawdę, niech pan już się przestanie ośmieszać. Kto rozumie tekst pisany, ten widzi pańskie intrygi, wątpliwej jakości intrygi.
A jakbym napisał o Narodowych Siłach Zbrojnych, to byłby pan wniebowzięty? W końcu tak pan się cieszył jak nadano taką nazwę jednemu z rond...Chociaż znając życie pisał pan i za i przeciw :D Ach te problemy z rozdwojeniem jaźni :D
Radny Dziemdziora działa na terenie, z którego kandydował. Temu m.ni. służy podział na okręgi wyborcze. W innych rejonach mogliby się po prostu uaktywnić lokalni wybrańcy. Pan Jan przynajmniej działa, nie bez powodu ludzie zwracają się do niego o pomoc.
ciekawe co ty masz w życiorysie...
Oj nie powiedziałbym, że jest taki chętny do pomocy.
Zresztą proszę nie mówić, że działa na terenie, z którego kandydował, bo jako radny i osoba wpływowa powinno go interesować całe miasto.
Powinien nie pchać się w politykę, bo na to jest za stary i pewnych spraw nie dostrzega.
A co do moich rzekomych intryg, co wspominał m_acie_k nie rozumiem. Wyrażam własne zdanie bez jakiegokolwiek zamiaru!
To może podaj przykłady(konkretne): który z radnych jest na tyle aktywny??? Wiek nie ma tu już nic do rzeczy, jeśli tylko człowiek działa tak, jak należy. Duża część "kadry" urzędniczej na szczeblu centralnym jest mniej więcej zbliżona wiekowo. Trochę tolerancji życzę.
Po I trochę ogłady moralnej, bo jestem tolerancyjny, a poglądy swoje każdy ma i ja życzę trochę szacunku dla ludzi, którzy je posiadają i w sposób cywilizowany je wygłaszają.
Po II radny Dziemdziora - każdy może mieć swoje zdanie, dla mnie jest wypalonym politykiem, który patrzy na swój dobrobyt i wygodę. Powoli zaczyna być bezskuteczny. Doskonale wiem, że wiek nie ma znaczenie, bo przykładowo Monika Teraz w radzie nie powinna być, a jednak ludzie ją wybrali. Napisałem, że jest za stary, bo wydaje mi się, że czasem już nie kontaktuje na miarę dobrego urzędnika państwowego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!