To jest niesamowite, że normalny człowiek za taką kasę jest w stanie postawić 1/4 domu jednorodzinnego, a miasto za tę cenę buduje 10 m^2 asfaltu otoczonego krawężnikiem i to "ze średniej jakości materiałów"! Żałosne tłumaczenia, żeby nic się za bardzo nie wysilać, ale do oddawania ziemi pod kościół to rządzący pierwsi. Sprzedać działkę na Modrzewskiego po cenie rynkowej z przetargu i już na co najmniej jedną zatokę starczy.
Przypomina mi się sytuacja z rondem Sulejowskim, jak dłuuugie lata się tam wywracały ciężarówki, bo zakręt był źle wyprofilowany. Oczywiście długie lata nic się nie dało, nie było środków (z tego co pamiętam, szacowany koszt przebudowy był podawany jako około miliona złotych) i inne śpiewki. Przyszedł Matusewicz (tak, ten niedobry i w ogóle najgorszy) i rondo zostało poprawione za ułamek przewidywanych przez wcześniejsze ekipy kosztów i od 10 lat spokój z wywracającymi się ciężarówkami.
ten koleś powinien zakładać na głowe jakąś czapke bądź chuste,słońce za mocno grzeje i takie efekty.
Ale do Kościelnej z Kołątaja jest prawie kilometr...
Zauważyłem że "radny"Dziemdziora tylko mówi a nic nie robi,znany jest w Piotrkowie Tryb.ten pan z nieróbstwa.Facet jak stara indianka tylko,ble,ble,ble.Chcecie takiego radnego?Ja nie!
A co obchodzą Pana Prezydenta potrzeby mieszkańców tego miasta, ważne, żeby zaspokajał swoje potrzeby typu murki na Starym Mieście(szkoda pieniędzy), następny koścół, którego mieszkańcy sobie nie życzą itd.......
Chcesz powiedzieć że Dziemdziora to lamus?To stary aparatczyk i milicyjny wyjadacz!
Pan Dziemdziora robi - owszem, ale dla swojego osiedla i w rejonie, gdzie mieszka on i jego rodzinka. Niech idzie w przeciwne kierunki i tam interweniuje, bo te zatoki autobusowe to pryszcz w porównaniu do innych problemów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!