No to nie powód żeby się tak zachowywać mógł zadzwonić do straży miejskiej i zgłosić problem.
Gdzie zadzwonić?! Oni nie rozwiązują takich problemów. Nawet pieszych patroli nie widać.
Chłopak raczej pewne ,że jest chory psychicznie bo kto normalny tak się zachowuje ,najlepiej zamknąć i po sprawie i niech odsiedzi swoje ale nie tędy droga wiezienie z chorego zrobi dopiero prawdziwego desperata jak w Gdańsku poczucie krzywdy i chęć zemsty u człowieka chorego dopiero doprowadzi do tragedii
Naczytał się na ePiotrkow.pl głupot ~gości na temat niespotykanego na świecie wydobywania się dymów z kominów ( a do czego niby mają służyć).
Popieram go. Straż Miejska nic nie robi z somsiadami palącymi buty.
Ciekawe tylko, czy będziemy po świętach chociaż trochę lepsi? Jeśli nawet będą tłumy na Drogach Krzyżowych, Gorzkich Żalach, w kościołach w czasie Triduum Paschalnego, przy konfesjonałach i na Rezurekcji czy będzie po świętach chociaż trochę mniej np. palenia w piecach plastykami i szmatami i mniej rzucania w sąsiadów kamieniami.... Bardzo ciekawe...
Mój sąsiad pali w piecu plastikami, papą i styropianem i co mam zrobić?? Też mam ochotę obrzucić go kamieniami, zwłaszcza jak wiatr wieje w stronę moich otwartych okien...
Do niektórych "Januszy"nic nie dociera żadne argumenty .Palą chłopki czym popadnie ,śmieci ,buty,plastik.Szkoda gadać.Okna uchylić nie można bo "Janusz" z "Andrzejem" palą w kuchni czy piecu,bo im szkoda zapłacić za wywóz śmieci :-/ masakra.Dom ma jeden z drugim,lub gospodarkę a na śmieci nie stać czopa! Dzwonić i tyle! karać karać i karać aż popuszą w rajtuzy od mandatów !A na wsiach to już w ogóle wolna amerykanka,powinna policja jeździć po wsiach i solidnie karać! jak i za palenie traw i koniec kropka @ pl ......jak nie dociera "Januszkowie" :>
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!