metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)14.01.2011 22:23

Nie takie zboczenia się w życiu widziało. Pożałowania godne jedno: że miasto na takie głupoty pieniądze daje. Bo z kulturą (cokolwiek by słowo to miało oznaczać) wystawa MOON HOSTEL & the MOVIES nie ma nic wspólnego.
Co innego, gdyby ktoś na to kasę z prywatnej kieszeni wyjmował, proszę bardzo. Niechby się toto nawet i kóltórą nazywało!
A nazywany przez niektórych Ojcem Dyrektorem do każdego wygłupu w minutę ideologię dorobić potrafi, to wiadomo.

00

komentator ~komentator (Gość)14.01.2011 23:01

Włostowic!
Dopisz jeszcze do swojej wypowiedzi: "Byłem, widziałem, więc mam prawo wypowiadać się na ten temat".

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)14.01.2011 23:34

"komentator" napisał(a):
Włostowic!
Dopisz jeszcze do swojej wypowiedzi: "Byłem, widziałem, więc mam prawo wypowiadać się na ten temat".

Dopiszę, ale dla lepszej zrozumiałości powtórzę: nie takie zboczenia się w życiu widziało. Również - dodam - w tej interpretacji i pod tą batutą. Zatem faktycznie, mam prawo wypowiadać się na ten temat. Znam to na kilometr, a obchodzę na dwa.

00

EPI ~EPI (Gość)15.01.2011 05:48

Ojciec dyrektor-vel ponura mina,stwierdził w radiu ,ze jest atrystą.

00

Aman Amanranga15.01.2011 12:36

Hostel? Ostatnio oglądałem taki film. Mam nadzieję, że ta wystawa nie jest nawiązaniem do tego filmu. Brrr.

00

anigav ~anigav (Gość)15.01.2011 13:53

cala ta ODA jest potrzebna biednemu piotrkowowi jak Para czelabińskich inwalidów na wózkach.

00

@ w czerwonym ~@ w czerwonym (Gość)15.01.2011 17:09

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Nie takie zboczenia się w życiu widziało. Pożałowania godne jedno: że miasto na takie głupoty pieniądze daje. Bo z kulturą (cokolwiek by słowo to miało oznaczać) wystawa MOON HOSTEL & the MOVIES nie ma nic wspólnego.
Co innego, gdyby ktoś na to kasę z prywatnej kieszeni wyjmował, proszę bardzo. Niechby się toto nawet i kóltórą nazywało!
A nazywany przez niektórych Ojcem Dyrektorem do każdego wygłupu w minutę ideologię dorobić potrafi, to wiadomo.

i tu się z tobą w pełni zgadzam.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)15.01.2011 17:42

Ludziom lekarza zapewnić, a nie dotować jakieś paranoidalne błazenady typu "włosy, robaki i ptaki"!
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/738098,kolejki-do-specjalistow,id,t.html"
I tu byśta finansowo pomogli, żeby ludzie w porę przed oblicze lekarza mogli się dostać, zamiast pieniądze podatników wyrzucać na niepojęte hucpy "kulturalne"!
Wbrew nadziejom pacjentów, dostępność do usług specjalistów w Piotrkowie w tym roku nie poprawi się.
W przychodniach Powiatowego Zespołu Opieki Zdrowotnej najtrudniejsza sytuacja jest na rehabilitacji.
Na zabiegi czekać trzeba 4 miesiące.
W poradni kardiologicznej ten, kto zapisuje się dziś, przed specjalistą stanie na początku kwietnia.
W poradni diabetologicznej oczekiwanie na wizytę trwa 75 dni.
W reumatologicznej - 60.
W poradniach szpitala wojewódzkiego w Piotrkowie zapisy do kardiologa sięgają kwietnia.
Na poradę neurologiczną i na wizytę u gastrologa trzeba czekać do marca.
Na rehabilitację do przełomu marca i kwietnia.

Komentarz był edytowany przez autora: 15.01.2011 17:52

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga15.01.2011 17:49

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
I tu byśta finansowo pomogli, żeby ludzie w porę przed oblicze lekarza mogli się dostać, zamiast pieniądze podatników wyrzucać na niepojęte hucpy "kulturalne"!

Jestem Jurek Kiler (czytaj: Krzysztof CeHa.) i mam wszystko w doopie.

Komentarz był edytowany przez autora: 15.01.2011 17:50

00

Aman Amanranga15.01.2011 18:00

"Piotrkowianin" napisał(a):
Jestem Jurek Kiler (czytaj: Krzysztof CeHa.) i mam wszystko w doopie.

- Czy to jest czyste złoto?
- Rano było czyste, tylko te gołębie srają.

Komentarz był edytowany przez autora: 15.01.2011 18:01

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat