Nie takie zboczenia się w życiu widziało. Pożałowania godne jedno: że miasto na takie głupoty pieniądze daje. Bo z kulturą (cokolwiek by słowo to miało oznaczać) wystawa MOON HOSTEL & the MOVIES nie ma nic wspólnego.
Co innego, gdyby ktoś na to kasę z prywatnej kieszeni wyjmował, proszę bardzo. Niechby się toto nawet i kóltórą nazywało!
A nazywany przez niektórych Ojcem Dyrektorem do każdego wygłupu w minutę ideologię dorobić potrafi, to wiadomo.
Włostowic!
Dopisz jeszcze do swojej wypowiedzi: "Byłem, widziałem, więc mam prawo wypowiadać się na ten temat".
Dopiszę, ale dla lepszej zrozumiałości powtórzę: nie takie zboczenia się w życiu widziało. Również - dodam - w tej interpretacji i pod tą batutą. Zatem faktycznie, mam prawo wypowiadać się na ten temat. Znam to na kilometr, a obchodzę na dwa.
Hostel? Ostatnio oglądałem taki film. Mam nadzieję, że ta wystawa nie jest nawiązaniem do tego filmu. Brrr.
cala ta ODA jest potrzebna biednemu piotrkowowi jak Para czelabińskich inwalidów na wózkach.
i tu się z tobą w pełni zgadzam.
Ludziom lekarza zapewnić, a nie dotować jakieś paranoidalne błazenady typu "włosy, robaki i ptaki"!
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/738098,kolejki-do-specjalistow,id,t.html"
I tu byśta finansowo pomogli, żeby ludzie w porę przed oblicze lekarza mogli się dostać, zamiast pieniądze podatników wyrzucać na niepojęte hucpy "kulturalne"!
Wbrew nadziejom pacjentów, dostępność do usług specjalistów w Piotrkowie w tym roku nie poprawi się.
W przychodniach Powiatowego Zespołu Opieki Zdrowotnej najtrudniejsza sytuacja jest na rehabilitacji.
Na zabiegi czekać trzeba 4 miesiące.
W poradni kardiologicznej ten, kto zapisuje się dziś, przed specjalistą stanie na początku kwietnia.
W poradni diabetologicznej oczekiwanie na wizytę trwa 75 dni.
W reumatologicznej - 60.
W poradniach szpitala wojewódzkiego w Piotrkowie zapisy do kardiologa sięgają kwietnia.
Na poradę neurologiczną i na wizytę u gastrologa trzeba czekać do marca.
Na rehabilitację do przełomu marca i kwietnia.
Jestem Jurek Kiler (czytaj: Krzysztof CeHa.) i mam wszystko w doopie.
- Czy to jest czyste złoto?
- Rano było czyste, tylko te gołębie srają.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!