A kto wygrał główną nagrodę ufundowaną przez hipermarket dziwnym zbiegiem okoliczności???
Ten hipermarket wtedy by nie powstał, i mały handel w całym mieście przez to by nie upadł, gdyby wówczas istniała Gazeta Trybunalska i stosowne doniesienie do prokuratury zrobiła. Oczywiście, po uprzednim, miażdżącym tekście.
Za pół miliona. Już o tym pisałam: http://www.epiotrkow.pl/news/Rozwalil-stadion-A-co-mial-z-nim-zrobic,20383
Ile można?
Pracowałem w Hypernovie od samego początku, byłem kierownikiem stoiska. Narodu tyle tam łaziło, że teraz sklepy mogą tylko pomarzyć. Roboty było ful a atmosfera ciulowa. Moją szefową był wstrętny babsztyl chyba z Łodzi.
Ciekawe.... Ledwo otworzyli a już promocje robili? Rozumiem że to fotki z otwarcia? A jaka była cena przed promocją... Ach co za czasy, zniżki w podatkach, vat szedł za granicę a rodzime interesy się zamykały...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!