Ciekawe.... Ledwo otworzyli a już promocje robili? Rozumiem że to fotki z otwarcia? A jaka była cena przed promocją... Ach co za czasy, zniżki w podatkach, vat szedł za granicę a rodzime interesy się zamykały...
Pracowałem w Hypernovie od samego początku, byłem kierownikiem stoiska. Narodu tyle tam łaziło, że teraz sklepy mogą tylko pomarzyć. Roboty było ful a atmosfera ciulowa. Moją szefową był wstrętny babsztyl chyba z Łodzi.
Za pół miliona. Już o tym pisałam: http://www.epiotrkow.pl/news/Rozwalil-stadion-A-co-mial-z-nim-zrobic,20383
Ile można?
Ten hipermarket wtedy by nie powstał, i mały handel w całym mieście przez to by nie upadł, gdyby wówczas istniała Gazeta Trybunalska i stosowne doniesienie do prokuratury zrobiła. Oczywiście, po uprzednim, miażdżącym tekście.
A kto wygrał główną nagrodę ufundowaną przez hipermarket dziwnym zbiegiem okoliczności???
Do Mika - co za bzdury tutaj piszecie,budynek tej szkoly powstal dlugo po wojnie,zaden dwor,wiem bo pochodze stamtad. Wez sie chlopie lepiej za poznanie historii terenu bo widac ze tobie to nawet szkola powyzej 5 klas nie wystarczyla.
Kupil z przetargu i nie gotowy dwor ale stara opuszczona rudere w ktorej kiedys byla szkola. Najpierw sprawdz fakty a nie wypisuj glupoty rowne twojemu poziomowi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!