nagrywane rzepą z "Famifialdy" nic mu nie zrobią bo nie wiadomo nawet komu coś zrobic
jak dla mnie najwiekszym idiotą jest ten kto dał tej osobie prawo jazdy. ciekawe ile w łape dostał egzaminator
W tym mieście to tylko peuk i Chojniak winowajcy. Kiedy to się zmieni. Te cwaniaki zaraz powiedzonka że sól się skończyła za parę milionów.
myślisz że na egzaminie tak jeździł?? uważam że egzaminator jest ch....a winny...
ojoj ile tu oburzonych a do takich zdarzen dochodzi codziennie bardzo czesto. wiekszosc poatracen na pasach tak wyglada ze pieszy juz byl na srodku jezdni a pozniej taki bandyta za kolkiem ZAWSZE mowi ze pieszy mu wtargnął na jezdnie jak nikt go nie nagra a pieszy zginie to po zawodach uchodzi bandycie na sucho
Nie dalej jak wczoraj na wysokości I LO w stronę ronda zatrzymałem się na środkowym pasie aby przepuścić pieszych, gościu z prawej dojechał do pasów zatrzymał się ok, natomiast z lewej zapier* czerwonym mercedesem combi EL.... nawet nie hamował tylko przytrąbił kilka razy.
Sprawa ma się tak,materiał jest już w posiadaniu KMP,matki obu dziewczyn złożyły zawiadomienie,będzie przejrzany monitor w alejach i ...koleś straci prawko,sprawa pójdzie do Sadu i przez najbliższe 3 miesiące będzie korzystał z usług MZK,o odchudzeniu portfela nie wspomnę.
EP....i wszystko jasne. Gdzież są teraz te pieski z EP grodu co tak na wszystkich innych szczekają, że nie potrafią jeździć a tu proszę. Burak pierwszej kategorii pod nosem.
Jaki mandat??? sprawa powinna trafić do Sądu a kierowca stracić uprawnienia z automatu na 3 miesiące!
ep norma,i wcale mnie to nie dziwi,mistrzowie bezmyślności
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!