a ja tam do tego gościa z audi nic nie mam
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nawet szacunku
Gdzie ci wszyscy super kierowcy wyśmiewający EPI?Czarno na białym widać ze to wieśniak z EP,jak w trasie widzę EP to trzymam się z daleka od wieśniaków bo takie kwiatuszki odwalają na drodze że szok,większość z nich gubi się na pierwszych światłach za Piotrkowem
Niektórzy a co dopiero dzieci myślą że jak maja swiatlo na pasach zielone to samochody stoją na czerwonym i ufajac światłu ufnie przechodzą ale te wyjeżdżające zza zakretu maja przeciez zielone . Takich sytuacji jak z tymi dziewczynkami jest mnóstwo kierowcy często nie zachowują ostoznosci
Może wy wszyscy, zamiast pocić się przed ekranem to powiecie to sprawcy w twarz? Internetowi bohaterzy ha ha ha!
Nie martwcie się tak. Chłopak poniesie srogie konsekwencje, przyznal sie do wszystkiego ale kara go nie minie. Tak więc nie ma się co podniecać na forum i obrzucać błotem
Normalna sytuacja w tym miejscu i na tym przejściu.
Pracowałem w pobliżu i wielokrotnie byłem świadkiem takich sytuacji. Sam nawet przechodząc przez to przejście w identycznych okolicznościach zostałbym potrącony przez podobnego idiotę.
Mam tylko nadzieję, że dzięki nagraniu ten pajac zostanie solidnie ukarany.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!