Poszłem i wyszłem. Żądam przeprosin! Pani z kolorowych plakatów, okazało się, w realu wygląda na 20 lat więcej. Proszę nie zafałszowywać mi świata fotoszopami i innymi mopami!
w okręgu do 100km Piotrkowa mam obcykane chyba wszystkie;)
Wytykacie niektórzy, że FM to EPIcentrum, natomiast sami prezentujecie tutaj (bez obrazy dla wsi i jej mieszkańców) totalną wiochę mentalną. Tylko narzekania, że przepis za drogi, że Gessler przyjechała, że za dużo makijażu miała, że wygląda inaczej niż w TV, że piszą o tym spotkaniu na epiotrkow... A gdzie mają pisać? W Głosie Robotniczym? Dzisiaj centrum handlowe to coś więcej niż miejsce zakupów. To właśnie po części także ośrodek kultury rozrywkowej, miejsce spotkań, promocji i innych akcji. Świat się zmienia i twierdzenie, że Focus Mall jest tym samym co Sezam czy ś.p. Hermes, pokazuje płytkość niektórych głów.
wiadomo, promocja focusa, przy okazji część ludzi zrobiła zapewne zakupy...
co do osoby pani G. to zanim zaczniecie oceniać jej osobę, warto przeglądnąć się samemu w lustrze;)
" Dzisiaj centrum handlowe to coś więcej niż miejsce zakupów"
i tu jest odpowiedz :)>
Do rodziny jasia przychodzi ksiądz po kolędzie i zadaje jasiowi pytania:
-Jasiu ile masz lat?
-7
-Jasiu chodzisz do kościoła?
-Chodze
-Z rodzicami?
-Tak z rodzicami
-Co niedziele?
-Co niedziele
-A do którego chodzisz kościoła?
-Do Fokusa .....................
Hahaha!
...aaaale śmieszne ;-(
Czy to takie dziwne? Cały świat tak robi, a tylko w Piotrkowie ludziska zadziwieni...
Widać komuna poczyniła też spustoszenia umysłowe w odniesieniu do normalnego handlu...
...z ust mi wyjąłeś ;-)
Eeee...
To trzeba było od razu mówić,żeby zamówić dania wykwintne...
Dalej moi drodzy manipulujecie i naginacie fakty!
Każdy rozumny człowiek wie,że wykwintne dania są drogie i wybierając się na nie do restauracji trzeba słono zapłacić. A wy zadajecie pytania jak tanio zjeść w restauracji jedząc wykwintnie... Zdecydujcie się ;-)
To trzeba było się domyśleć. Myśmy nie napisali, a głowa P51 ni pomyślała.
No, nie wiem, czy każdy....
A Ty jesteś pseudoekspertem i próbujesz udzialać trafnych odpowiedzi, co nie zawsze Ci wychodzi
Zdecyduj się, albo zaczynasz wreszcie myśleć, albo wypisujesz głupoty:-)
Jak się już siada i pisze, to najpierw trzeba pomyśleć, by nasz przekaz był oczywisty.Domyślać to się można wszystkiego, ale czy o to ma chodzić? Chyba szkoda czasu...
Moja głowa dobrze myśli ;->
No jasne , że nie każdy...Ja napisałem że każdy rozumny... ;-)
I vice-versa!
No właśnie + jak wyżej .
Całuski!
Tylko 6 lat ; to musiałeś podpaść... ;->
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!