Na pewno jest w Piotrkowie wiecej kucharzy z tzw.prawdziwego zdarzenia (nie tylko ten rodzynek z A.) ale gdzie oni mogą pokazac swoje prawdziwe JA ????w budce z hot-dogami ,w okienku z frytkami lub barze kebab gdzie mieso już gotowe przywozone(przyprawione i wystarczy nadziac na patyk) jest od hurtowego producenta............
I podstawowe pytanie czy w Piotrkowie stac ludzi na np.cotygodniową wizyte w lokalu gastronomicznym gdzie za obiad trzeba zapłacic 100 i wiecej zł ????
A ja dodam że ostatnio miałem przyjemność tam jeść i było nie zjadliwe BRAWO ALTAMIRA BRAWO KUCHARZ Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA
He he przyszla mi do glowy taka mysl .........;) to byłby hit gdyby jeden z programów p.Gesslerowej był nagrany u niej w restauracji ;) Ciekawe czy tam u siebie ma tak na TIPTOP ??;)
A ile ludzi przyszło, aby oglądać i słuchać wywodów tego prostaka, który dorobił się na swojej przereklamowanej restauracji...
A kogo? My nie byliśmy i nie wiemy.
Jak sie pije parę flaszek wódy do kotleta, to tyle wyjdzie.
Nie manipuluj i nie mieszaj w głowie ludziom. Trzeba powiedzieć, ile kosztuje obiad dla 1 osoby, a potem można to pomnożyć.
A tak,to tylko samęt i fałsz...
Zapewniam Cię,że jedna osoba może najeść się w restauracjach dużo poniżej 100 złotych.
4 osobowa rodzina - jak zaszaleje, to też wyjdzie najedzona za 100 zł lub troszkę więcej...
Wystarczy wejść do pierwszej restauracji i przeczytać MENU ( jeśli wiesz co to takiego...).
jest w mieście wiele miejsc gdzie można porządnie zjeść, ale to tez kwestia gustu... dla niektórych w restauracji ( klub) sama nie wiem " Altamira" można dobrze zjeść, w tygodniu owszem w weekendy staje się klubem :) zależy od tego kto co lubi, o gustach się nie rozmawia
Czytaj z UWAGĄ !!Nie napisałem że obiad kosztuje 100 zl dla jednej osoby .....
Inteligencik z ciebie a piszesz " przeczytać MENU ( jeśli wiesz co to takiego...). Że co mnie masz za analfabete ??
I tu powinienem użyc dosadniejszych słów ale się opanuje.
Zamęt i fałsz ???Podaj przyklad gdzie za 100 zl zjesz obiad dla 4 osób w Piotrkowie za 100 zł w KFC czy McD ???
Prawda. Odwiedź np. Gesslerów w Warszawie (polecam "U kucharzy"), gdzie za świetny, trzydaniowy lunch zapłacisz góra 25 zet.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!