metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
były pisowiec ~były pisowiec (Gość)18.09.2023 09:24

Ćwierć miliona migrantów wpuścili w Świat.I tych wszystkich na podstawią na granice.Głosowałem na was ,ale ja i moi znajomi już nigdy na was nie zagłosują zdradziliście obywateli obłudą i kłamstwem i do tego jeszcze nie macie godności się przyznać.

277

ten tego ~ten tego (Gość)18.09.2023 11:35

Tylko Zjednoczona Prawica, pozostali to nadają się do tarcia chrzanu.

1017

ja ~ja (Gość)18.09.2023 22:40

Wraz całą rodziną oraz z sąsiadami głosujemy zawsze na PiS.

712

piotrT ~piotrT (Gość)19.09.2023 10:06

A czy nie lepsza była by wystawa o zmianach klimatycznych i wpływie na nasze życie tych zmian? Może wtedy mniej sąsiadów paliło by śmieci w piecach. Żywienie się nienawiścią do innych prowadzi do obłędu. W ten sposób wychowano znaczną grupę chorych ludzi - wyborców.

52

goœć_xyz ~goœć_xyz (Gość)19.09.2023 15:13

Prezentowane zdjęcia i teksty na tej wystawie są bardzo stronnicze i prezentują w złym świetle rządy przed 2015 rokiem. Wg mnie to po prostu kampania polityczna kandydatów PIS.

116

A.B. ~A.B. (Gość)20.09.2023 09:44

Brawo, gratulacje za włączenie Powiatowej Piotrkowskiej Akademii im.Antka Macierewicza w akcje przedwyborczą PiS-u.Szanujace sie uczelnie były zawsze apolityczne ,ale jak widac nie dotyczy to powiatowych szkólek.
PS Ładnie zaingurowali rok "akademicki".Teraz "studenci " beda z dumą pokazywali dyplomy ukończenia tej "uczelni".

67

reset ~reset (Gość)19.09.2023 10:34

Ale tu mnogo ruskich troli. Ta wystawa zabolała tych co popierali "RESET".

91

Hortensja 66 ~Hortensja 66 (Gość)21.09.2023 19:49

Powiem krótko -wstyd i hańba-ale doczekaliśmy czasów -uczelnia na usługach A Macierewicza,a stronniczość "autorów" wystawy aż bije po oczach-żenada.

62

Klif ~Klif (Gość)19.09.2023 15:28

Szkoda, że dla kontrastu (i prawdy historycznej) nie pokazali zdjęć Lecha Kaczyńskiego z Putinem: https://www.prezydent.pl/kancelaria/archiwum/archiwum-lecha-kaczynskiego/galerie/rok-2006/prezydent-rp-na-szczycie-w-lahti,1632

86

treeeyt ~treeeyt (Gość)18.09.2023 12:08

Jeżeli już głosujesz na PIS , to nie głosuj na cwaniactwo, interesowność, oszustwo i niejasne powiązania. A przede wszystkim nie wybieraj spadochroniarza i człowieka z odchyleniami zdrowotnymi (oględnie powiedziane) . A więc na przykład zagłosuj na Lorka, a nie na wiadomo kogo.

1111

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat