Tylko Zjednoczona Prawica, pozostali to nadają się do tarcia chrzanu.
Ćwierć miliona migrantów wpuścili w Świat.I tych wszystkich na podstawią na granice.Głosowałem na was ,ale ja i moi znajomi już nigdy na was nie zagłosują zdradziliście obywateli obłudą i kłamstwem i do tego jeszcze nie macie godności się przyznać.
Głosowanie na Tuska, to głosowanie przeciwko Polsce i Polakom. Nawet barbarzyństwo Putina na Ukrainie, niewiele zmieniło !!!
Czyli, że według doktora chonoris całusa Maciarewicza to Tusk napadł na Polskę 17 września 1939 roku? Pewnie z Czaskoskim.
Nie wiem czy jakakolwiek impreza odbywa się bez posła ziemi piotrkowskiej z Warszawy przed wyborami, można po prostu dostać oczopląsu, ba, nawet wygryzł wszędobylskiego Ziembę.
czyli nasza uczelnia stała się tubą propagandową rządzących! Na jednej ulicy PiS i Redemptoryści
toruńscy...BRAWO!
...i kłamca Antoni który jako jeden z pierwszych uciekał z cmentarza gdy dowiedział się o katastrofie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!