A Pan Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy i w końcu doceni zasługi Pobożnego...
jeśli będzie to samo w Kalwarii co w Piotrkowie to współczuć kalwarianom
Ewa co masz za zarzuty pisząc "sztucznego Ojca nie ma w mieście". Więcej konkretów, a nie jakieś domyślne insua.
Znam baaardzo dobrze tego Ojca, i jego sztuczne uśmieszki, i robienie na pokaz było beznadziejne. Ale to już zostawię dla siebie. A Ty droga Aniu dalej zapatruj się w kapłana :)
Pozdrawiam
każdy z nas poznał o.Gracjana z różnej strony,ja go wspominam bardzo dobrze i bardzo dobrze go znałam i znam do tej pory , różnie bywało ,ale nie zgodzę się z tym że jest osobą sztuczną .wiele zrobił dla Piotrkowa i ludzi którzy tam mieszkają a przede wszystkim dla dzieci i młodzieży i myślę że tak jak ja nie zgodzą się z wypowiedzią Ewy.dla wielu ludzi O.Gracjan jest dla niektórych ludzi przyjacielem,dl a innych kapłanem a dla jeszcze innych był jak ojciec którego nie było.myślę że dla niektórych młodych ludzi którzy wyszli z pod jego skrzydeł jest on wzorem do naśladowania:).Ojciec Gracjan zostawił w Piotrkowie dużą cząstkę siebie i zostanie w naszych sercach na zawsze.
Pani Ewo pani Ania nic nie pisze o tym, że zapatruje się w kapłana. Docieka tylko Twoich nie udokumentowanych i nie uzasadnionych ewentualnych zarzutów. Rzucić w kogoś brudem jest łatwo a oczyścić tego kogoś bardzo trudno. Piszesz jak małe dziecko: "Ja wiem ale nie powiem" albo "On jest zły". I co dalej masz - jakieś konkretne dowody na opluwanie człowieka. Jesteś pani Ewo jak Tusk z Kaczyńskim razem wzięci: BEZNADZIEJNA. I tyle.
oj błoto co Ty w ogole pleciesz. Nie bede wypisywać tutaj tak jak wy opini, komentarzy na "poziomie" kórych czasem az żal czytać. To jest moje zdanie i mam do niego prawo, sztucznych ludzi nie trawie i tyle. I powiem tak, wiem co mówie, po tylu latach stałego kontaktu z tym człowiekiem. I prośba życzenie, nie porównuj mnie błoto do innych ludzi, bo nie masz prawa, wiec pamiętaj o tym proszę!!!!!
Nie mam zamiaru zapatrywać się w kapłana, a tym bardziej w tego Ojca. Pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!