Nie do końca się z tobą zgodze tak szczerze ale skoro tak myślisz to jesteś jednym z tych młodych którzy chcą zostać odrazu po szkole menagerami lub szefami. Ale tak nie ma, a praca jest ale trzeba się trochę spocić lub nagadać ale młodym się nei chce
A ja się nie do końca zgodzę z Tobą. Być zatrudnionym na pół etatu, pracować na cały, do tego poślizgi w wypłacalnością a jeśli już, to wypłata pieniędzy z fochem bez nadgodzin...takie są realia naszego miasta. Napiszę więcej Urząd Pracy nie sprawdza ofert, mógłby to zrobić losowo, ale tego nie robi, dlatego dochodzi do sytuacji takich, że idziesz na rozmowę na warunkach które są Ci przedstawione w UP, na miejscu okazuje się, że jest całkiem inaczej. Tak było bardzo często, nie wiem jak teraz ale nie sądzę, by się to zmieniło. Pozdrawiam
Hejterka: ,,Hejtuję ponad wszystko g*** bawiących się na podwórku przy ulicy Złotej 26, którzy dokuczają 87-letniej, prawie niewidomej, samotnie mieszkającej kobiecie. pukają do drzwi, wydzwaniają po nocach, podrzucają śmieci do ogródka i na wycieraczkę, śmieją się z niej. nie wiem jakim trzeba być g***
i jak bardzo mieć ujemne IQ, żeby tak robić starszemu, niewidzącemu człowiekowi. niech was piekło pochłonie. i oczywiście niech was ktoś tak potraktuje, gdy wy będziecie w podeszłym wieku. jak będziecie to jeszcze robić to w końcu znajdzie się ktoś, kto wymierzy wam sprawiedliwość. nie pozdrawiam"
Na portalu internetowym pojawił się "hejt" jak wyżej: ciekawe czy ktokolwiek z Komendy Policji zareaguje.
Jak do tej pory to wszystko po staremu , a trochę czasu już minęło.
Dziękuję Wszystkim za komentarze zamieszczone na portalu. Każde spostrzeżenie jest dla mnie cenną wskazówką i możliwością ukierunkowania podejmowanych decyzji służbowych. Każda uwaga zostanie rozpatrzona w trybie indywidualnym. Zachęcam także do korzystania z telefonów zaufania.
z poważaniem
p.o. Komendant Miejski w Piotrkowie Trybunalskim mł. insp. Dariusz Walichnowski
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!