No widzisz, klet? I po co zadajesz durne pytania? Wyższa Szkoła Handlowa to jest, ciemna maso.:)))
Aga dziękuję za odpowiedź :) Niemniej nie zrozumiałaś ukrytej ironii w moim pytaniu :)
Skąd wiedziałaś, że ciemny jestem :D Ostatnim czasem troszkę się opaliłem by nie powiedzieć oparzyłem, sparzyłem :D:D
Swoją drogą ludzie muszą mnie tutaj brać za totalnego debila skoro sądzą, że: a) nie potrafię czytać, b) nie wiem co to jest WSH :D
A może to z angielskiego Working Systematic and Hard czyli praca systematyczna i ciężka. Przecież wiadomo, jak tam ciężko ludzie się uczą.
Wzmacniacz WSH-205, choćby. Rodzice w domu mieli taki sprzęt (całą wieżę), ale epoka minęła i strzelili sobie coś współcześniejszego.
http://img198.imageshack.us/i/wsht.jpg/
No tak, dla Kleta istnieją wyłącznie uczelnie o profilu technicznym. Cały humanizm, czy humanistyka to dno. I w sumie ten technokratyzm widać w każdym Twoim słowie, Klecie. Ortografii, stylistyki zero. Fakt, można bez tego żyć, ale jaki wstyd.......... Fiu fiu
Dziękuję, że dopowiadasz sobie wiele bzdur :D
Polecam zapoznać się z moim awatarem dużo Tobie wyjaśni.
Przy okazji do humanistów nic nie mam. Jednak do szkółek niedzielnych owszem bardzo dużo i aż śmiać mi się chce gdy takie pseudo uczelnie powstają :D
Co to za rektor co nie ma tytułu profesora. Chyba jedyna uczelnia w Polsce. Ale jaki poziom taki rektor.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!