na wyniki testu czeka się ok. tydzień, więc tak naprawdę te duże przyrosty są częściowo skutkiem ubiegłego tygodnia. Jak wypadliśmy w tym tygodniu... zobaczymy za tydzień.
No rozkręcamy się ale do matołów nic nie dociera i dalej wszystko lekceważą
Załamana jestem działaniami nowego członka PiS, Kowalczyka z Rozprzy.
Człowiek pisze na Facebooku z błędami a nas reprezentuje.
PiS traci poparcie to tylko patrzeć jak zapisze się do Polska 2050 ????
13 osób, wszystkie miały choroby współistniejące, średnia wieku 77 lat, tylko jedna osoba poniżej 60-tki... Zastanówmy się czy warto dla tych osób zamykać całe sektory gastronomii, turystyki, transportu, fitness itd. Czy warto niszczyć młodszym pokoleniom życie dla ochrony ludzi którzy już to całe życie przeżyli i stanowią ułamek procenta społeczeństwa? Wiem że zabrzmi to egoistycznie i ktoś powie: "ty też kiedyś będziesz stary", ale wolę żyć krócej a NORMALNIE jak do tej pory niż wegetować zamknięty w domu w tym koronaszaleństwie gdzie bezrobocie będzie szaleć w granicach 20% bo wszystkie biznesy poupadają.
Ja chciałbym pożyć jeszcze trochę, żeby zobaczyć głupie miny tych młodych, którym się dzisiaj wydaje, że mogą mieć jakiś wpływ na swój los. Będziecie oszukani, jak my przed laty. O święta naiwności!
Z całym szacunkiem dla osób starszych ale to powinno działać w dwie strony .Jeśli starsza osoba obraża młodych bo oni chcą żyć normalnie to powiem tylko tyle kiedyś moja babcia i mama mówiła wy musicie żyć bo całe życie przed wami .Teraz mam wrażenie że ludzie starsi chcą żyć i rządzić wiecznie
920 osób chorych w Piotrkowie i powiecie piotrkowskim a 1763 w kwarantannie? Ktoś chyba nie kieruje właściwie na kwarantannę. Co z rodzinami chorych i osobami z kontaktu? Na czym polega praca zdalna inspektorów sanepidu? Czy ktoś im pomaga mapować zagrożonych? Będzie za jakiś tydzień, dwa dramat...
Dzisiaj mój kolega otrzymał pozytywny wynik "testu".Tak ciężko przechodzi korone,że jeszcze poszedł do sklepu nakupic sobie piw na 10 dni.
Znajoma z synem również okazali się pozytywni.Nie muszę dodawac,że też ich stan jest krytyczny :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!