Niech sie nie osmieszają.Rysiek to niech na Maderze se wystawia kandydatów
Ja proponuję samego Ryszarda, pod warunkiem że nie zaswędzi go Madera. Piotrków jest swoistego rodzaju trampoliną. Zwykły poseł Antoni, jak zastał zrzucony na spadochronie do Piotrkowa, to zaraz został ministrem najważniejszego, z punktu widzenia obrony Ojczyzny resortu. To samo może spotkać Ryszarda, i nie o Czarnieckiego bynajmniej mi tutaj chodzi.
Niech żrą się dalej. PiS się skończy jak będzie miał popracie sondażowe 98,5 % jak nieboszczka PZPR. To się pewnie stanie za dwa lata jak słupki PiS-wi będą tak skakć w górę jak obecnie. No przecież nie można mieć poparcia 102% ,a może i można. Na razie Kaczyński rozgrywa " opozycję" znakomicie. PSL to się może przychylać. Wieś polska ma już ich dość....Czas zmienić kolor ,ale na jaki?
No i już wiadomo każdy byleby nie PIS czyli boją się tego PIS-u jak diabeł wody święconej. Czyli już wiem głosuję na PIS.
Powiem w skrócie nie lubię Chojniaka bo jest złym prezydentem ale jak Nowoczesna wystawi kandydata to będzie komedia :D
No i słuchajcie osły. Sami wybierzecie sobie następną hienę, która będzie was żreć żywcem.
Nie będę go winił.
Za to że stał się świnią,
Bo gdyby mnie wybrali,
Też bym się ześwinił.
.Nowocześki mają wystawić kandydata na prezydenta? Chyba nie Marlenka...? To by była kupa śmiechu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!