Ja głosowałem na Nowoczesną i zagłosuje ponownie bez względu ile bredni wypisuje się na tym forum.
I tym kandydatem miałby zostać Baryła? Może i dobrze, bo on jest taki nowoczesny!
Ja osobiście poprę tego kandydata, który zapewni przeprowadzenie audytu za minione 3 kadencje (12 lat) sprawowania władzy, przez obecnego Prezydenta ! ! ! ........ obecny Zarząd trwoni miejskie fundusze na zbędne utopijne projekty ..........
Tematem audytu winny być, kilkukrotne modernizacje modernizacji wodociągów, kanalizacji, ciepłowni, naprawy-modernizacje ulic, mieszkania komunalne itd.
Służba zdrowia która ma się wspaniale, przychodni w brud, brak kolejek - brak potrzeb inwestycyjnych i tylko kolejne prywatyzacje i kolejka w al. Cmentarne.
Piotrkowskie drogi/ulice wspaniałe równe jak stół i bezkolizyjne, ścieżki rowerowe zapraszają cyklistów, są negatywnym przykładem dla innych miast.
Place zabaw wypasione lecz brak dzieci do zabawy - paranoja .
Opłaty komunalne – woda, ścieki; jedne z najdroższych w Polsce – dlaczego.
Mieszkańcy żyjący w dobrobycie lecz notowani są jako ostatni w rankingu Miast Grodzkich itd.
Nie ten elektorat to nie Poznań, to miasto emerytów i rencistów z sentymentem do PRL.
Nie ten elektorat to nie Poznań, to miasto emerytów i rencistów z sentymentem do PRL.
Może ktoś z lokalnego zarządu .Nowoczesnej? Może Kami Walczak, od pewnego czasu bardzo aktywny w sieci.
Prędzej gawrony ,wrony i inne "bestie" zniką z Parku Poniatowskiego niż Nowoczesna czy inna "tradydycyjna" wystawi kanydata na prezydenta miasta. Mogę się zresztą mylić ,gdyż wymienionych stworzeń jakby mniej w piotrkowskiej oazie. Ale może to huligan Ksawery tak narozrabiał ,że ptaszyska wolały się przenieść w bezpieczniejsze miejsce .
Nowoczesna i PO.... Ci drudzy już mieli swoje 5 minut i obrócili kraj w ruinę a Ci pierwsi niech dalej Nagą Broń w swoich namiotach kręcą...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!