Ciekawe kiedy te wiaty zostaną zniszczone? Ja myślę, że w przeciągu dwóch tygodni.
Postawią - źle, nie postawią - źle. Brawa dla autorów. O czym jeszcze napiszecie, żeby skrytykować??? Umieścicie wpis, czy będzie cenzura?
Nowe wiaty są ładne, ale ta w "ryneczku" w osi wschód-zachód zbytnio nie o ochroni przy zacinającym deszczu.
Sam patrzę na wiele rzeczy w mieście krytycznym okiem, ale trzeba chyba zdobyć się na odróżnienie konstruktywnej krytyki od zwykłego zrządzenia. Wiaty są potrzebne i te akurat wyjątkowo gustowne. Sugeruję, aby epiotrkow skupił się na autentycznych bolączkach mieszkańców, których ciągle nie brak, a nie przynudzał o zbyt szerokiej wiacie.
Ja np. jestem szeroki i rozbujany. Taka szeroka wiata jest dla mnie ok. Jan wychodze na hale z MZK nr 8 to moge na spokojnie sie rozbujac bez ztresu, ze znisze jakas waska wiate. Brawo MZK! Szeroka perespektywa dla szerokic wiat!
Kolejny ból d**y za przeproszeniem człowieka, któremu nic się nie podoba. Niech ten użytkownik portalu ePiotrkow.pl poda chociaż jeden logiczny argument, dlaczego wiaty są za szerokie.
Ja jestem młodą osobą, i podoba mi się, że nasze miasto jest coraz ładniejsze, chociażby przez wymianę wiat przystankowych.
Panu z takimi problemami jak szerokość wiat polecamy:
czy pan niema czego zkrytykowac,tylko super zrobione przystanki?to moze choc pan do mnie do mieszkania zobaczysz jak mieszkamy niedlugo sufity na glowy pospadaja okna wypadna.losem mieszkancow sie zainteresujcie a nie narzekac na dobrze zrobione przystanki!ci co nie korzystaja z mzk bo maja wlasne fury to im wszystko przeszkadza.
Niestylizowanej?! A niby na co?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!