do chiński fotograf - nie wiem z czego sie cieszysz :) chyba ze jestes jednym z PIO albo dobrym kolega :) bo dla zwyklego obywatela to nie ma roznicy kto bedzie prezydentem :) dobrze to bedzie tym co beda przy wladzy i tyle w temacie :)
Czyżby mówił o sobie? Przecież sam nie jest lepszy.sam żeruje na biednych tego miasta. Biedny jesteś człowieczku
Nie bardzo rozumiem tą wypowiedź. Bo o czy to ma ona świadczyć, że prezydent nerwowy bo mu zagrażają jakieś świnie? Widać sprowadzono dyskusję, ba wymianę zdań do poziomu rynsztoka. Chyba mamy w Piotrkowie świński problem bo jest nad urodzaj tuczników.
Panie Maćkowiak, co za poziom inteligencji w wystąpieniu publicznym. Czyżby w Piotrkowie lepszejświni już nie było?
Popieram Pana Maćkowiaka mimo że go nie znam osobiście.LUDZIE w NASZYM CHORYM MIEŚCI NIC SIĘ NIE DZIEJE. WSIE MAJĄ LEPSZE IMPREZY NIŻ MY MIASTOWI. DROGI TO SAMO.SŁYSZYMY TYLKO W KÓŁKO O KONCERTACH W KOŚCIOŁACH.K...A CO SIĘ DZIEJE.LUDZIE DAJMY SOBIE SPOKÓJ Z TYM PREZYDENTEM.
Mam krótkie pytanie: co najlepiej byście widzieli w lokalach przy PKP w budynku z czerwonej cegły?
Proszę serdecznie o odpowiedzi
Wywalić go na z bity pysk Chojniaka niech miasto ożyje mieszkańcy piotrkowa bedą zadowoleni jak go nie bedzie
Takie są zasady demokracji, że każdego wyborcy opinia się liczy i może wyrazić ją przed urną. Moja i Twoja również. Warto szanować tych, którzy mają inne zdanie.
Pozdrawiam.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!