metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Urzędnik. ~Urzędnik. (Gość)12.04.2022 15:30

Nie pasuje to nie korzystać.

38

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)12.04.2022 21:10

Wystarczy mieć dobrego gospodarza my go mamy od 20 lat i nie obchodzi mnie to że zaraz wyleje się na mnie fala chejtu życzę każdemu takiego gospodarza

09

abc ~abc (Gość)12.04.2022 09:59

Przeniosę swoją wodę i ścieki do Woli Krzysztoporskiej. Aktualne ceny w PT woda - 4,27 zł, ścieki 7,28 zł, to jakby trochę więcej niż w Woli. Jak pan to widzi panie prezesie Rżanek, bo ja ciemność widzę . Ja rozumiem że mieszkamy w Metropolii, ale to wszystkiego nie tłumaczy, szczególnie "złotych" cen za wodę i ścieki

120

wieśniak ~wieśniak (Gość)13.04.2022 10:46

ok romuś rozumiem, że jest putininflacja (mateusz tak gadał) i wszystko drożeje. Akceptuję te podwyżki. Wielka szkoda tylko, że ciągle wyłączasz wodę w okresie letnim w ujęciu w woźnikach, rzekomo z powodu oszczędzania wody. Jeśli studnia jest niewydajna wybuduj drugą, a nie inwestujesz w głupoty (np. wiejskie siłownie). Płacę i wymagam.

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat