metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wieśniak ~wieśniak (Gość)13.04.2022 10:46

ok romuś rozumiem, że jest putininflacja (mateusz tak gadał) i wszystko drożeje. Akceptuję te podwyżki. Wielka szkoda tylko, że ciągle wyłączasz wodę w okresie letnim w ujęciu w woźnikach, rzekomo z powodu oszczędzania wody. Jeśli studnia jest niewydajna wybuduj drugą, a nie inwestujesz w głupoty (np. wiejskie siłownie). Płacę i wymagam.

50

abc ~abc (Gość)12.04.2022 09:59

Przeniosę swoją wodę i ścieki do Woli Krzysztoporskiej. Aktualne ceny w PT woda - 4,27 zł, ścieki 7,28 zł, to jakby trochę więcej niż w Woli. Jak pan to widzi panie prezesie Rżanek, bo ja ciemność widzę . Ja rozumiem że mieszkamy w Metropolii, ale to wszystkiego nie tłumaczy, szczególnie "złotych" cen za wodę i ścieki

120

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)12.04.2022 21:10

Wystarczy mieć dobrego gospodarza my go mamy od 20 lat i nie obchodzi mnie to że zaraz wyleje się na mnie fala chejtu życzę każdemu takiego gospodarza

09

Urzędnik. ~Urzędnik. (Gość)12.04.2022 15:30

Nie pasuje to nie korzystać.

38

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat