Płaciłem 4 zł od osoby w TBS za śmieci nie segregowane i miałem po rozliczeniu 27 złotych nadpłatę.Pytam skąd nagle ustalili taką kwotę za śmieci.Złodzieje.
ZDIUM zrobił to bardzo profesjonalnie.Mam swój numer konta - bo przyniosła mi go Urzedniczka ZDIUM .Wpłacam pieniądze i smieci firma Remondis odbiera regularnie.Nie mam problemu.
którego roku?
czyli rada nie spełnia oczekiwań mieszkańców i podatników więc należy pogonić tą bande.
Jak łatwo policzyć (kwoty przetargowe sa na stronie internetowej um) firma Juko za każdego mieszkańca PT dostaje 2 zł, a mieszkaniec PT płaci UM za śmieci nawet 12 zł (inni od 8,50 do 7 zł jeśli segregują). Ciekawe gdzie reszta???
a ja się zastanawiam dlaczego musimy odprowadzać kasę za wywóz śmieci i w czynszu spółdzielnia dolicza 4 zł/m-c za dzierżawę pojemników?
III pytasz gdzie reszta. Z takim pytaniem trzeba się udać do naszych "kochanych" władz miasta. Jednak nie sądzę, iż powiedzą co się naprawdę stało z tymi pieniędzmi .....
A przecież wszystkie pieniądze miały iść na śmieci i na nic innego. Jedna banda.
A przy ul. Stolarskiej śmieci leżą od ostatniej środy. JUKO nie reaguje, mimo monitów. Ciekawe czy tak będzie przez najbliższe dwa tygodnie, czyli aż do następnej wywózki śmieci.
A gdzie mają płacić za śmieci członkowie Piotrkowskiej Spółdzielni Mieszkaniowej i innych spółdzielni? Spółdzielnie i ZDiUM nie chcą przyjmować od nas pieniędzy. Prezesi spółdzielni narobili bałaganu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!