Płaciłem 4 zł od osoby w TBS za śmieci nie segregowane i miałem po rozliczeniu 27 złotych nadpłatę.Pytam skąd nagle ustalili taką kwotę za śmieci.Złodzieje.
ZDIUM zrobił to bardzo profesjonalnie.Mam swój numer konta - bo przyniosła mi go Urzedniczka ZDIUM .Wpłacam pieniądze i smieci firma Remondis odbiera regularnie.Nie mam problemu.
którego roku?
czyli rada nie spełnia oczekiwań mieszkańców i podatników więc należy pogonić tą bande.
Jak łatwo policzyć (kwoty przetargowe sa na stronie internetowej um) firma Juko za każdego mieszkańca PT dostaje 2 zł, a mieszkaniec PT płaci UM za śmieci nawet 12 zł (inni od 8,50 do 7 zł jeśli segregują). Ciekawe gdzie reszta???
a ja się zastanawiam dlaczego musimy odprowadzać kasę za wywóz śmieci i w czynszu spółdzielnia dolicza 4 zł/m-c za dzierżawę pojemników?
III pytasz gdzie reszta. Z takim pytaniem trzeba się udać do naszych "kochanych" władz miasta. Jednak nie sądzę, iż powiedzą co się naprawdę stało z tymi pieniędzmi .....
A przecież wszystkie pieniądze miały iść na śmieci i na nic innego. Jedna banda.
A przy ul. Stolarskiej śmieci leżą od ostatniej środy. JUKO nie reaguje, mimo monitów. Ciekawe czy tak będzie przez najbliższe dwa tygodnie, czyli aż do następnej wywózki śmieci.
A gdzie mają płacić za śmieci członkowie Piotrkowskiej Spółdzielni Mieszkaniowej i innych spółdzielni? Spółdzielnie i ZDiUM nie chcą przyjmować od nas pieniędzy. Prezesi spółdzielni narobili bałaganu.
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!