to jakaś kpina ,tyle kasy za 1 osobę ? a jak w domu sa 4-6 osób ,to wychodzi więcej jak za energię ,to musi pier,,,,,,bo to już normalne nie jest teraz pytanie czy wszyscy mieszkańcy płacą ? bo jeżeli wszyscy to za darmowe surowce wtórne /my segregujemy / jeszcze dopłacamy ?
Co z wodą bo miał być podłączona a i cisza a tu jeszcze tak cena za śmieci hyba śmieh że zapłacę tyle
To pora włodarzy gminy Sulejów na taczki i spuścić Pilicą i tak ludzie we wszystkich samorządach powinni zrobić bo śmieciowa mafia rozpanoszyła się na dobre i żeruje na społeczeństwie
Obywateli i obywatelki trzeba się zatą gminę. Brać i zacząć informować odpowiednie organy że nas dymają na kasę i skarb państwa
Gratulacje dla wyborców którzy głosowali na Ostrowskiego , śmiech na sali śmierci droższe na wsiach niż w mieście
Ja nie produkuję śmieci!!! To wszystko produkują producenci żywności !!!! I ci co te plastiki produkują !!!! Ja tylko kupuję to ser to jogurt to masło, pieluchy,cukier,robaki na ryby,pokarm dla rybek,buty itd... to wszystko jest zapakowane ale mi to opakowanie wcale nie jest potrzebne!!! Tylko to opakowanie jest i jak rozpakuje ser to opakowanie do kosza,bo spalić nie wolno bo smog jak do kosza to kosz przed bramę a tu trzeba słono płacić i to nie ważne że jeden wyrzuca tyle co rodzina 4-5 osobowa masz dzieci to płacz i płać!!! Śmieci powinny być płacone od gospodarstwa domowego tak jak podatek . I tu należy protestować o tak wysokich stawkach za śmieci.
Okradaja nas od zawze. Smieci segregowane i te niesegregowane wrzucaja do tej samej smieciary.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!