Tytuł zajefajny. Panie Chojniak czy nie jest to wstyd dla miasta i ludzi w nim mieszkających - 25 letnie autobusy , te które zostały już wycofane z Niemieckich ulic u nas są traktowane jak NOWE. Ciekawy jestem kto podejmuje decyzje o zakupie tych SZROTÓW.Mam wrażenie że ktoś robi KRECIĄ robotę w tej firmie.
Dobrze byloby aby panowie kierowcy byli przeszkoleni w umiejętności obsługiwania klimatyzacji - latem oraz ogrzewania - zimą.Jak do tej pory tylko kobiety kierowcy potrafią ten komfort pasażerom udostępnić,az miło .
W mieście o takiej wielkości jak Piotrków powinny jeździć małe mikrobusy - tylko i wyłącznie takie. Pojazdy o połowę mniejsze ze zwiększoną częstotliwością kursowania o 100%, dzięki czemu więcej pasażerów zdecyduje się na komunikację publiczną, nie mówiąc już o tym, że kierowcy nie będą pierdzieć na krańcówkach w fotele i używać klimatyzacji i ogrzewania tylko dla siebie. Czy ktoś kiedykolwiek policzył wydajność pracy kierowców MZK w Piotrkowie Trybunalskim? Zdaje się, że wszyscy poza prezesem tego przedsiębiorstwa.
Dopóki komuniści będą rządzić tym miastem doputy nie będzie dla miasta dobrej wizji na przyszłość. Komuniści nigdy nie rozumieli co to ekonomia, z wyłączeniem tej własnej. Każdy komunista ma tylko grabie, bo tylko grabie potrafią grabić do siebie a nie od siebie.
Ja mam tylko jedno pytanie : dlaczego Pasaż Rudowskiego i Próchnika ( od Piastowskiej do Kopernika ) nie należy do strefy płatnego parkowania ???? W Święto dyszla ( wtorek, piątek ) nie ma mowy o zaparkowaniu nawet dla mieszkańców . Ci z powiatu zajmują wszystko a tak może było by ma nowego MAN,a
Ja bym dodał jeszcze, żeby za kierownicą posadzić kierowców odróżniających kolory świateł. Dzisiaj jeden wesoły kierowca przejechał sobie 2 skrzyżowania na czerwonym świetle. Przy czym czerwone świeciło się już w momencie wjazdu na skrzyżowanie. Czy oni sobie zdają sprawę, że wiozą ludzi ?
Nowe!!!Człowieczku zastanów się co piszesz?????Stary złom po Niemcach,ale co się dziwić,my kupujemy złom od nich a oni od nas Nowiutkie i Ekologiczne Solarisy....wyprodukowane w Polsce..........!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!