Radni pisu, przecież to wasi koledzy w Sejmie głosują te wszystkie " dobre zmiany " i ustawy (szkolnictwo, służba zdrowia, lex szyszko). Idzcie do swoich posłów i to ich krytykujcie . Prezydent Chojniak tu nie zawinił. On musi dostosować się do durnych ustaw pisowskich.
Żenada w wykonaniu radnych z pisu. Na czym oni się znają ? W wyborach damy wam czerwoną kartkę ! A panie radny Kozłowski mieszkańcy Kasztelańskiej nie darują panu że głosowaliście przeciw zmianie budżetu ( pieniądze te miały iść na remont Kasztelańskiej). W wyborach pana rozliczymy za to , bo to pański okręg wyborczy.
Co to za ZNP jak nie broni nauczycieli Pani prezes sie wstrzymała od głosu a od poborów też
A ja sie ciesze,że tak się stało.Niejedna z tzw."ofiar"nowej ustawy głosowała na obecną władze,to co teraz chcecie?!.ja nie głosowałam na nich i mam czyste sumienie.Opamietajcie się- przecierz ci z obecnych włodarzy to niekompetentni ludzie.Złapaliście się na 500+i teraz klopsik.
Dobra zmiana= wszyscy skłóceni o wszystko - skaczący do sobie bez sensu? Nie to ma sens!
Drogi Panie Winiarski, to nawarzone piwo wypiją dzieci, a nie radni i posłowie. Dzieci, które już teraz kończą zajęcia o 16, a przy obecności klas 7 i 8 pewnie około 18. Nadal będzie to nazywane jednozmianowością?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!