Arogancja i pycha to cechy P. Lorka. Buczenie to reakcja na bełkot jego niemerytorycznych wypowiedzi.Lorek niech lepiej zajmie się szkołami w Zelowie. Najlepszymi nauczycielami buczenia są posłowie PiS. Tyle w temacie.
i bardzo dobrze, gimnazjum to najgorsza porażka edukacji ostatnich 25 lat. Mnie się pomysły wchłonięcia podobają, a niech słabi nauczyciele z gimnazjów płaczą i skamlą - ci lepsi i tak znajdą pracę, słabsi niech idą do kasy na biedronkę :)
to jakas masakra sp10 do gimnazjum 4 tam te nasze maluszki maja isc brak waronkow poco tyle pracy rodzicow poszlo w sp10 chyba ze SZANOWNA PANI DYREKTOR ma znowu swoje korzysci RODZICE NIE POZWOLMY NA TO albo zmiencie dyrekcje
Na "po"juz nigdy nie zagłosuje ale to co pisy robią to już dno dadzą 500 wezmą 700. Juz 4% gaz i prąd w górę
Czemu my wogole z opozycja rozmawiamy.wydane pieniądze zmarnowany czas i jałowe rozmowy z PO SLD czy innym badziewie.naród wybrał i rząd robi co zapowiedział a inni niech podpisują listy biorą kasę i niech siedzą do następnych wynorow
Kto wymyślił Szkołę Podstawową nr10 w Szkole Tysiąclatce od zawsze CZTERNASTCE. Powinna zostać S.P 14
Brak poszanowania historii 😱
Nie jestem nauczycielem ale trochę coś wiem na ten temat:
- użeraj się jeden i z drugim z bachorami które myślą że wypuścili je z klatki
- brak podstawowych nawyków typu dzień dobry, dziękuję, naprawdę to co słyszę czasami z ust dzieciaków to jest porażką... Ale porażką wychowaczą rodziców:)))
- karta nauczyciela, ok zebranie ustalane przez nauczycieli tylko w ramach pracy, np o 12, zapraszam kto przyjdzie???
- wycieczki darmowe??, ja z tego co znam to środowisko, przy takim obecnie zachowaniu i kulturze tych bachorów, bo niestety inaczej nie można ich nazwać, to myślę że tylko przez obowiązek zorganizowania takich wycieczek, muszą one być.
Zapraszam anonimowo rodziców na taki wyjazd, np. do teatru... Zapadlibyście się pod ziemię że wstydu...za wasze "pociechy".
- nie mam określać kwoty wynagrodzenia, nie śmiałbym niżej wyceniać pracę nauczyciela, tak jak niektóre osoby mają za złe wynagrodzenia górników... Może chcą się chociaż na jeden dzień zamienić...
Do myślenia i pisania używajcie trochę wyobraźni i doświadczenia, a nie tylko płytkie emocje.
Żenada
IV LO burdel tam straszny śmierdzi z szatni stęchlizną i w ogóle syf straszny tam jest do tego dochodzą jeszcze niedorozwinięci nauczyciele np. pan od historii. Do tego jeszcze same patologiczne karki w koszulkach łks nie polecam nikomu tej szkoły!
Widze , że radny z pisu jest bardzo aktywny w dodawaniu komentarzy. Na sesji był głośny i tutaj też daje upust swojemu tępemu myśleniu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!