Czy Paulina Henning -Kłoska już zdążyła zmienić barwy partyjne i jest w lewicy.? Myślałem ,że Trzeciej drodze jest nie po drodze z lewicą.Myślałem że tylko PIS kłamał a tutaj zobaczyliśmy zakłamanie.
Ciekawe ile wynosiła składaka na fundusz wyborczy za wpisanie na listę kandydatów. Musiała być znaczna, skoro można od razu dostać posadę w ministerstwie. Degrengolada polityków będzie trwała póki nie rozbijemy systemu wyborów partyjnych i nie wprowadzimy okręgów jednomandatowych. Bo tak naprawdę nie głosujemy na kandydatów, tylko na partię, a ona ustala kto będzie posłem.
Hura!!!! To teraz wspólnie z min. infrastruktury Dariuszem Klimczakiem do 31.XII.2024 roku załatwia zbudowanie porządnej, równej i szerokiej drogi S12, szczególnie na odcinku Piotrków Trybunalski - Sulejów. Sprawy ochrony środowiska, projekty, warunki środowiskowe, przetargi, obwodnica Sulejowa z nowymdodatkowym mostem, firmy drogowe będą pracować pod ich kierownictwem, że taczek nie będzie czasu załadować. Hura! Ruszy się sprawą wartko i błyskawiczne. Oczywiście we wspólnej współpracy ze wszystkimi posłami z piotrkowskiego okręgu wyborczego. Czy czegoś nie rozumiem? Pozdrawiam
Chyba widzę błąd w nazwie stanowiska "Podsekretarza stanu" tymczasem zgodnie z nowomową powinno brzmieć "Podsekretary stanu"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!