Hura!!!! To teraz wspólnie z min. infrastruktury Dariuszem Klimczakiem do 31.XII.2024 roku załatwia zbudowanie porządnej, równej i szerokiej drogi S12, szczególnie na odcinku Piotrków Trybunalski - Sulejów. Sprawy ochrony środowiska, projekty, warunki środowiskowe, przetargi, obwodnica Sulejowa z nowymdodatkowym mostem, firmy drogowe będą pracować pod ich kierownictwem, że taczek nie będzie czasu załadować. Hura! Ruszy się sprawą wartko i błyskawiczne. Oczywiście we wspólnej współpracy ze wszystkimi posłami z piotrkowskiego okręgu wyborczego. Czy czegoś nie rozumiem? Pozdrawiam
Ciekawe ile wynosiła składaka na fundusz wyborczy za wpisanie na listę kandydatów. Musiała być znaczna, skoro można od razu dostać posadę w ministerstwie. Degrengolada polityków będzie trwała póki nie rozbijemy systemu wyborów partyjnych i nie wprowadzimy okręgów jednomandatowych. Bo tak naprawdę nie głosujemy na kandydatów, tylko na partię, a ona ustala kto będzie posłem.
Czy Paulina Henning -Kłoska już zdążyła zmienić barwy partyjne i jest w lewicy.? Myślałem ,że Trzeciej drodze jest nie po drodze z lewicą.Myślałem że tylko PIS kłamał a tutaj zobaczyliśmy zakłamanie.
W pewnej kultowej komedii był facet, który był z zawodu dyrektorem. A ta pani jest najwyraźniej z zawodu politykiem.
Niech mnie ktoś oświeci i wyjaśni w końcu sens istnienia ministra od klimatu.
Lewica to cofnięcie nas do epoki kamienia łupanego plus demoralizacja i upadek zasad moralnych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!