Powinno się kupować właśnie w tych sklepach bo pamiętajcie że inaczej się produkuje na zamówienie dla marketów a inaczej na dystrybucje. To tak jak z autami z jednej marki , jedne są wypasione i mają wszystko , a te tańsze nie mają nawet klimatyzacji , i tak jest z jedzeniem.
Nie zapomnijcie o tym ,iż Sezam był własnością WPHW Do czasów prywatyzacji 1989r Wam SPOLEM się to udało przetrwac.
Nie zapomnijcie o tym ,iż Sezam był własnością WPHW Do czasów prywatyzacji 1989r Wam SPOLEM się to udało przetrwac.
Rany, znów akcja "wspierajmy polskich przedsiębiorców". To już nudne. Szkoda, że polscy przedsiębiorcy już nie tak chętnie dążą do poprawienia jakości swoich usług i produktów. Czym mają zachęcić potencjalnych klientów? Tym, że są Polakami? To raczej za mało.
Społem górą tak trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w sklepach społem sa bardzo niemiłe panie tak jak w sklepie na dmowskiego
A ja szczerze polecam zakupy w społem na Armi Krajowej . Miła i rzyczliwa obsługa, Zawsze sweirze wedliny i pieczywo. Ceny jak najbardziej przystepne. Duxo promocji.:))) Polecam o wiele bardziej niż zakupy w marketach typu biedronka gdzie można napotkac w lodówkach np szczura;////
Uważam że komentarze typu że Panie są nie uprzejme piszą osoby które same nie wiedzą co to kultura!!!!!!!! w Społemach pracują osoby z dużą kulturą i życzliwością !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!