metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Konsument ~Konsument (Gość)26.12.2015 15:04

Piotrkowianie dlaczego robicie zakupy w Biedronkach, Lidlach i Kauflandzie? Czy doprawdy nie wstydzicie się chodzić do takich sklepów?

1417

Konsument ~Konsument (Gość)27.12.2015 09:33

ares1 skoro Cię nie stać, to czemu nie domagasz się większego wynagrodzenia za swoją pracę?

12

Konsument ~Konsument (Gość)27.12.2015 10:43

To przekonałeś mnie, od dziś koniec z korzystania z usług jakiegokolwiek piotrkowskiego przedsiębiorcy:)))

03

krajan ~krajan (Gość)27.12.2015 11:50

Zakupy tylko w Polskich sklepach. Reszta to nabijanie kasy obcym firmom.

54

wiosna ~wiosna (Gość)27.12.2015 12:15

Sklepy Społem to małe osiedlowe sklepiki.Człowiek po zrobionych tam zakupach nie wraca do domu zmęczony tak jak w innych marketach. Przy kasie nie ma kolejek ,czego nie można powiedzieć o innych molochach w których drogę do kasy nie raz trzeba pokonać w czasie 30 minut albo i dłużej. Społem przetrwało wojnę,komunę i przetrwa te wszystkie biedry,techa, lidle,kauflandy i itp.

55

D&D ~D&D (Gość)27.12.2015 14:26

Niech wybudują galerię, ciekawe kto im wynajmie za większy czynsz niż dotychczas.

42

gość ~gość (Gość)27.12.2015 04:04

Markety są super a towar w osiedlowych sklepach na lewizne kupowany w marketach bo promocja i w swoim osiedlowym sklepie zarobi się z marzą. Niektóre osiedlowe sklepy sprzedają zepsuta żywność. Mieszja stara z nową (produkty na wagę) i rewolucja żołądka gotowa (jeśli nie gorzej). Gdzie sanepid i inne organy ścigania? Dorobkiewicze za dyche z sulejowskiej.

83

Uciekamy stad/ ~Uciekamy stad/ (Gość)27.12.2015 11:24

Same galerie i markety ,a kiedy w Piotrkowie powstanie jakaś fabryka z prawdziwego zdarzenia ????

121

kjhgfdq ~kjhgfdq (Gość)26.12.2015 17:35

ani Sezam ani inne sklepy PSS w Piotrkowie nie znajdą klientów, dlaczego? bo ceny i jakośc produktów nie dostosowana do potrzeb. Pani prezes PSS szuka kasy ale dla siebie, ludzi traktuje jak niewolników, panie Stepień, Pan zwolni tę swoją wice prezes, inaczej nigdy PSS nie zyska ani klientów ani pracowników

184

huawei ~huawei (Gość)27.12.2015 21:49

Panie przy kasach i stoiskach nabzdyczone jak za komuny. W biedronkach kasjerka każdemu mówi
dzień dobry /również dziecku/ a w PSS Społem nawet na dzień dobry ze strony klienta nie odpowiadają, chamstwo i postkomuna.

112

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat