metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
anty ~anty (Gość)21.06.2012 09:55

co za cymbały. Na d... się podpisz baranie !!!

00

ares1 ~ares1 (Gość)21.06.2012 09:56

No i kiedy zostanie wreszcie ten obiekt oddany do użytku?!

00

piotrk ~piotrk (Gość)21.06.2012 10:06

ja bym takiemu skur...nowi co to zrobił kazał jeszcze raz pomalować cały dworzec.

00

pkp ~pkp (Gość)21.06.2012 10:10

co tacy ludzie piszący po ścianach bazgroły maja we łbach....?

00

sklave sklaveranga21.06.2012 10:11

No i już do kapitalnego remontu.
Całe 16.5 mln złotych poszło się....
http://sklave.manifo.com/foto-szopka

00

Anar ~Anar (Gość)21.06.2012 10:18

Jak to możliwe to straż miejska nie namierzyła wandala ?. Jak sobie przypominam to łapała pijaczków z okolic dworca. A bo pijaczek nie ucieka lub jak coś robi to nie skrycie tylko idzie cała szerokością drogi. Tutaj rysunek zostawił ninja. To niech się teraz pochwala że nie złapali. Bo jak złapią to tydzień trąbią w mediach. Sorki oczywiście dobrze że straż miejska łapie tylko dlaczego mam zawsze nieodparte wrażenie że nie tych co powinna.

00

Doker ~Doker (Gość)21.06.2012 10:24

Bo monitoring dworca podłączony do monitoringu miejskiego tu nic nie da! Monitoring dworca powinien być obsługiwany przez SOK lub ochronę w budynku dworca, wtedy jest szansa na skuteczną interwencję.

00

Olo ~Olo (Gość)21.06.2012 10:36

Witam,
pisząc "Szkoda, że ludzie..." autor artykułu troszkę się pospieszył. Gówniarstwo jakieś dostało piątaka na flamastra i się wyżywa lub znajomym pokazuje "co to nie ja". Rodzice powinni płacić słone odszkodowania za bezmyślne czyny szczeniaków i tyle. Może by rodzicielki zaczęły bardziej pilnować swoje potomstwo.

00

krzychna ~krzychna (Gość)21.06.2012 11:05

Ja to bym nie to że kazał pomalować oddać kasę za remont elewacyjny ścian,wtedy dopiero mamusia z tatusiem by płakali ze mają syna sprawnego inaczej,jak ma ochotę to niech starym wyp....oli takie coś w domu nad telewizorem ciekawe co by mu powiedzieli,a odpowiedzialność powinni ponosić rodzice i ten co to zrobił!

00

A ja bym ~A ja bym (Gość)21.06.2012 11:45

Wszyscy zaczynają /a ja bym,a ja bym/.
Niech pierwszy rzuci kamieniem
/było w takiej powieści S-F/,może ktoś czytał,polecam

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat