To na bank jakiś ciemniak, który jakby miał zapłacić za ponowne malowanie, to by więcej tego nie zrobił:)
ja mam najlepsza kare. Zlapac barana i dac mu bluzke z napisem JESTEM TYM BARANEM KTORY MALUJE ELEWACJE PKP. MOZESZ MI ZAJEB... KOPA i puscic go na tydzien na Slowackiego
Obecnie monitorowany? A co było do tej pory? To w takim razie to, co tam wisiało do tej pory, to co to było - atrapy? Chyba coś się omsknęło w harmonogramie.Doprawdy, chce się wracać do tego miasta...
ojtamojtam,wielkie mi rzeczy, no i co się stało??? ludzie! ogarnijcie się,on się tylko podpisał, a wy od razu ręce byście obcinali, żenada ...
W przyszłości używaj emotikonów, by podkreślić,że żartujesz.
Bo w tej formie-jeśli piszesz poważnie i z przekonaniem, to wybacz, ale największa "żenada" to ty sam...
A ja powtórze pytanie.Kiedy w końcu będzie dostępny dworzec?!Bo trochę już dat otwarcia było!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!