Uff.Dobrze że nie akcja trzeźwość bo można sie wkopać.Raz już tak miałem.
Raczej akcja dojenia kasy bo budżet dziurawy a nie dbanie o bezpieczeństwo i niech sami od siebie zaczną bo jeżdżą jak chcą parkują w miejscach niedozwolonych bo im wolno tak jak Premier Szydło powiedziała gdy rozdała nagrody po paru miesiącach,im się należało.... Rząd wtrąca się w sprawy Białorusi a tymczasem u nas większa dyktatura i i ograniczenie swobód obywatelskich jak na Białorusi. Mimo ,ze ten kraj nie należy do UE to ma drogi lepsze przemysł wszystko zadbane czyściutko a u nas zachodni chlew na każdym kroku szczególnie w centrum kraju
Mam nadzieję że ten artykuł przeczyta kierowca BMW E92 na jakiś cyganskich blachach.Wczoraj koleś jeździł sobie po Piotrkowskich ulicach w kółko i strzelał z wydechu a pasażer upośledzony chyba nasłuchiwał czy odpowiednio głośno.
nieważne czy policja czy cywil, gdy widzę BMW gdzieś obok siebie, czujność wzrasta 200% bo tymi autami jeżdżą szaleńcy
Wieczorami jeżdżą po Kostromskiej jacyś szaleńcy z wielkim hałasem i są bezkarni. Ja mam taki apel: jak ktoś ma tęczową flagę, to niech im nie postrzeżenie do bryki przyczepi, to wtedy jest szansa, że policja szybko zareaguje, bo zostaną uznani za wrogów rodziny i tradycyjnych wartości, a takich władza obecna nie lubi chyba bardziej aniżeli np. organizatorów nocnych rajdów po mieście.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!