Jakby w Piotrkowie nie było policji bo to nie są policjanci tylko przebierańcy Jak w tej piosence jest komplety starych ubeków
wszyscy doskonale o tym wiedzą ,nasza policja też ,tylko nic z tym nie zrobi ,woli spokojne i bez problemowe interwencje i wyrabianie statystyk /mandaty/ a z wyścigami trzeba sie troszkę wysilić ,po co ?
Jezdzi praktycznie codziennie jakis z bardzo głosnym wydechem......... niech ktos sie nim zajmie bo jak nie to ja sie nim zajmę :D
Cóż włodarze miasta nie mają pomysłu na rozrywkę w swoich tępych główkach, to gawiedź sama szuka rozrywki. Ot co
Do autora tego artykułu: jeśli tworzycie alternatywną rzeczywistość wypowiedzi słuchaczy/czytelników to gratuluję. Moja wypowiedź została umieszczona na FB pod postem Magla a nie na antenie radia Strefy FM! Może więcej rzetelności?
Jak dla mnie to strasznie słabe, że nie jesteście nawet w stanie konkretnie określić kto gdzie się wypowiadał. I ciekawe czy wszystkie artykuły tak tworzycie
wczoraj w godzinach wieczornych na Piłsudskiego pasażer z golfa zbijał sobię żółwika z kierowcą peugeota. Gdzie Policja w tym mieście.
Policji problem jest znany,ze slyszenia.Bo interwencji jeszcze zadnej nie widzialem.To chyba nie jest specjalny problem namierzyc tych kilka osob,ktore notorycznie to robia.No chyba,ze maja plecy na Szkolnej,to koniec tematu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!