No co właścicielka namierzyła swoj telefon przyszedla po niego z matka i corka żeby jej kradzioch nie porwał do piwnicy i odebrała zgubę
co to za nietypowosc ja to przezylem jak jeszcze smartfonow nie bylo
Przecież każdy z nas jak ma samochód na podwórku to go zostawia w dzisiejszych czasach otwartym i idzie się szykować na koncert. Ja to jeszcze zostawiam czekoladki i kawę w termosie...
afera na sto fajerek. Na szybko znalezione w guglu: zgodnie z obowiązującymi przepisami, każdą znalezioną rzecz należy oddać właścicielowi, ewentualnie przekazać ją do Biura Rzeczy Znalezionych lub do jednostki Policji.
nie szanowny panie byly radny [male litery z wiadomych powodow]. namierzalem cie juz 5 min po tym jak przejales telefon. Ewidentnie nie miales zamiaru oddac tego telefonu o czym obaj wiemy, bo wiemy, ktore szczegoly zmieniles w swojej opowiastce, czego nie dopowiedziales i w ktorych momentach SKLAMALES. Nie wiem kto ci doradza w kwestii PR, ale lepiej bys zrobil gdybys byl po prostu cicho, dalbym ci swiety spokoj, a nauczke i tak bys mial. Wolales opublikowac swoje wunurzenia, myslac chyba, ze jezeli wykonasz to jako pierwszy, uzyskasz jakas przewage w tlumaczeniu sie przed ludzmi ktorzy cie znaja. (...) Doradzam jak najszybsze przeprosimy na lamach portali na ktorych wystapies za klamstwa, ktore opublikowales. Pamietaj tez ze zgromadzilem odpowiednio wystarczajaca ilosc danych elektronicznych, dysponuje cala rzesza swiadkow, ktorzy mnie otaczali, gdy przeprowadzalem cala akcje kilkadziesiat kilometrow od miejsca zdarzenia i nie tylko. Zaluje ze bardziej nie naciskalem owych Pan 🙂 by weszly w asyscie Policji ... ale szkoda bylo czasu. Zacznij przepraszac.
... do P Artura Wolskiego. Wywiadu nie bedzie 🙂 - bo nie szukamy rozglosu.
... ale w tym przypadku sporostowanie drugiej strony sie należy.
dla szperaczy: vpn itd
Szanowny "Ojciec Właściciela Tel". Ma Pan okazję zachować się jak przystało na ojca i pokazać swoim wychowankom jak powinno się zachować w sytuacji kiedy ktoś znajdzie twoją, ich rzecz. Niech się Pan już nie kompromituje. Pana wpis miesza w głowach. Mam propozycję, ponieważ pan zna mój wizerunek, ja nie znam pana wizerunku jak i nr pańskiego telefonu to proszę poprosić od redakcji telefon do mnie w celu podziękowania mi za to że dzieku mnie odzyskało pana dziecko sprawny telefon. Razem z moją rodzina doszliśmy do wniosku że nie chcemy od pana znaleźnego tylko chcemy usłyszeć przez telefon PRZEPRASZAM. Mamy wszyscy wrażenie że atakując mnie personalnie " panie radny" próbuje Pan ukryć brak dobrego wychowania. Drogi tato , ojcze - telefon - słowo przepraszam + fajnie jak bym zobaczył na pana policzku uśmiech. Pozdrawiam z Przygłowa w ktorym nie mieszkaja złodzieje to nas sie okrada.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!