Oj to do wiosny muszą się wyrobić z nowym asfaltem w całym Kole! Bo z tego co widziałem zrobili tylko kawałkami. Dobrze że chociaż zakręt ogarnęli. Gospodarze...
Siedzi sobie leśnik Kowalski i na przemian płacze i cieszy się.
Czemu płaczesz - pyta znajomy? Bo prezydent podarował nam cztery owce i barana...
A z czego się cieszysz? Dobrze, że nie podarował nam słonia!
Miły prezent dla osady wyborcy z pewnością p.Dudę dobrze zapamiętają w odróżnieniu od gamonia który powynosił czajnik elektryczny, lodówkę z zamrażarką, mikrofalówkę,ekspres do kawy nawet na żyrandol się pokusił tak się pożegnał ze swoimi wyborcami.
Prezent nietrafiony. To nie jest ZOO. Do tego ośrodka trafiają zwierzęta dzikie potrzebujące pomocy medycznej od ludzi.
Drogę niech do Piotrkowa zrobi bo to o pomstę do nieba woła przynajmniej niech drogę dla rowerzystów zrobi bo ja już 3 koła straciłem przez tą drogę. Albo sołtysowa nie ch się weźmie za to A nie grzeje tyłek w domu od siedmiu boleści.
Jak Pan Prezydent skomentował ewentualną edukację w oparch smordu z planowanej chlewni ?
Muflon w Kole w lesie w zagrodzie?? toż on bryka w Sudetach na wysokości, czym zasłużył by go karać
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!